omg, Gal
o oferowanie pomocy nie bylo slowa, Canto i Lesiu (nie wiem jak Anc) wyrazili chec podlaczenia sie do druzyny w ramach zrobienia Minotaura rowniez dla siebie (pomoc taka od nich dla nas, jak dla nich od nas, nie pomoc, a wspolpraca ;P) i OK ^^
chcemy to zrobic w gronie osob ktore zrobienia Minotaura potrzebuja do dalszej fabuly CoPa, skoro uwazamy, ze damy sobie rade w skladzie jaki mamy, badz bedziemy miec z osob ktore minotaura jeszcze NIE bily a sa chetne, to o co chodzi? :/
Veji zaznaczyl, ze to nasz static, bo z twojego poprzedniego postu, wynikalo, ze to my mamy sie dostosowac do kogos kto nam ma laskawie pomoc - nikt nam ma nie pomoc, o pomoc jak juz pisalam, nie prosilismy ==;
jesli ktos jest chetny do podlaczenia sie, NO PROBLEM, moze sie podlaczac, ale z racji tego, ze inicjatywa od nas wyszla, wypadaloby, zeby w pierwszej kolejnosci pasowalo staticowi, inne osoby wypadaloby zeby sie dostosowaly.
nie rozumiem czemu to tak ciezko zrozumiec :/
nie chce miec wrazenie, ze uberzy mysla o nas jak o osobach niezdolnych do samodzielnosci :/
a jak juz chcemy jej troche zasmakowac to 'zosie samosie' ==;
sa rzeczy w ktorych owszem, nie dalibysmy sobie na naszych lvlach rady, ale na minotaurze cap lvl jest 40, co znaczy ze nie ma high lvls, furthermore, ze mamy szanse wygrac w skladzie 6-8 noobkow :>
phew tyle...
jak Gal ma dalej wonty,to ja na priv pliz, bo Arlin tu juz wierszyki pisze XD
Arlin, boski wierszyk
DDDD
Simi, zgadzam sie, nawet jakbysmy chcieli rozwalic Jegomoscie M. przy okazji gaci,t o nie ma za bardzo kiedy (dodatkowo, gacie sa zadkim dropem, bodaj ^^;; )... sprawe Jegomoscia proponuje narazie odlozyc, az uporamy sie z gaciami, questami/misjami do copa, ew lvlami ^^;;
Cytuj:
Ja tam was rozumiem, ze chcecie zrobic minotaura we wlasnym gronie i wtedy kiedy bedziecie gotowi, co oczywiscie nie powinno wykluczac zabrania ze soba jakis dodatkowych chetnych, ale chetnych a nie pomagajacych z laski.
tak! wlasnie tak!
DDD o to mi chodzi ^^ *gives Opi a cookie*
DD
nie chcemy wykluczac zadnych osob, kazdy chetny moze sie podloczyc jak juz wiele razy to pisalam ^^