Robus napisał(a):
chwilowo PODOBNO MoD jest zbugowany (nadal, ponownie? ;P) i po prostu tak sobie srednio dziala -> daje niewiele jesli wogole cokolwiek
zamysl skila jest taki ze ma podnosic poziom steltha, ale niestety poki co nie dziala
mam builda z AR, i powiem tylko tyle: masakra
mam lvl 53 i dosyc slabe bronie jeszcze (Krol Blade, widowmaker)
jak kupie heartseekerka (jeszcze tylko kilka arcanitow
), to bedzie czuc prawdziwy POWER
chwilowo jednak z Krol Bladem jestem w stanie w BRD wziasc kilka mobkow na siebie i je zabic zanim inni uporaja sie z 1
Poki co MoD dziala bardzo dobrze i nie jest zbugowany.
Co chcesz miec lepszego od krola na swoim lvlu i w ogole na 60 ? Dopiero z kazzaka, onyxi i w MC wypadaja lepsze miecze ... no i jeszcze z renda ale to prawie to samo co krol. Co do twojego builda jest on naprawde pod swordy, max pkt w combat dla rogue to 20, mysle ze wiesz o ktore talenty mi chodzi. Heartseekera mam w offhand a w mainie shanera, nie bede sie rozczulal czemu jesli ktos chce niech poczyta na allakhazam commenty pod shankerem i zajarzy czemu jest milion razy lepszy do main. Jako rogue 21/8/22 jestem w stanie zrobic 3 dmg w MC jesli bede walczyl tyle samo czasu (nie bede umieral
) co dagger rogue 30/8/13 - on bedzie 1. albo 2. zas nastepny bedzie sword user combat spec na mieczach, ja sie nie respecnalem jeszcze na 30/8/13 bo czasem chodze gdzies z kolegami do instance czy na pvp i imp sap jest niezbedny. Potem poszukam guide "Osirisa" aktualnego oczywiscie i mysle ze wszystko co tam bedzie pomoze wam zrozumiec jak grac rogue i jakie talenty wybrac.
PS. Jestem dagger spec bo to moj styl, to jest glowny powod, jesli chcesz robic wiekszy dmg to oczywiscie sword - combat, jesli chcesz pve to hemorhagge obowiazkowo. Dodam jeszcze ze rogue gram od poczatku bety usa wiec mniej wiecej wiem o co chodzi, bo zaczalem w becie usa open potem KR potem final beta EU no i retail :> >>> crazy <<<
Aha wczoraj wypadl pasek nightslayer, jako ze 3 rogue mialo tyle samo dkp wszyscy 3 bidnelismy wiec pozostal roll bo nikt nial wiecej zeby kogokolwiek outbidnac. Rolle: 1. rogue 34 , ja 83 i 3. outrollnal mnie na
84 ... Coz znow przegralem, mam przeje@@@@ z wygrywaniem ...