Kabraxis napisał(a):
Wiem ale w WoW'ie uzywajac tylu makr masz na dziendobry KOLOSALNA przewaga w czasie walki z innym zywym graczem (no chyba ze on tez ma tyle).
hmmm jakby ci to powiedziec wiekszosc to sa info lecace na kanal party/raid typu
/p Take aggro asap plz
/oom
/p wrong pull
Kabraxis napisał(a):
Jestem ogolnym przeciwnikiem wszelkich makr, programowanych klawiatur, padow na ktorych mozna bindowac 10HIT COMBO pod jeden przycisk, itp....
ty wolisz gimnastykowac uzywajac 10+ klawiszy ja wole wcisnac 1 przycisk w tym czasie jedzac sobie kolacje, gadac z panna etc.
i pewnie dzieki tym makrom na koniec instancji z nowym party zbieram pochwaly
a koles co mnie wziol na probe na baron runa jak mialem 54 zamiast priesta 60 (bo byl juz 1 priest w raidzie) teraz ciagle do mnie whispuje czy ide
Kabraxis napisał(a):
IMO psujesz sobie przez to gre, ale to tylko moje skromne zdanie.
jestem czlowiekiem wygodnym wole raz sie napracowac a pozniej "odcinac kupony" niz caly czas pracowac
hmm a tak swoja droga jaka postacia grasz bo w sumie chyba tylko pala sie moze obyc bez makr
imho niezbedne przyklady makr dla pozostlaych klas:
- healer - info o tym ze ma na sobie moba. Powod: healer pod ostrzalem leczy duzo wolniej
- dd - asysta tankowi powod: po cosie przygladac kogo tank bije lepiej uzyc makra /assist [nick tanka]
- shaman - nie znam za dobrze klasy ale z tego co wiem jest off healerem wiec to samo co w przypadku healera
- warrior - ten to ma tony makr -> patrz posty desha w topicu o warriorze