druzil napisał(a):
Archon, dobry film. Niestety to prawda. Paladyn wygrywa z przeciwnikiem tylko wtedy gdy jest on za głupi i nie ucieka (ale i wtedy nie ma pewnosci ze wygra
Ile mieliscie honorowych duelow z graczami druzyny przeciwnej ?... 1.. 2 ???
Ja przez 2 miesiace mialem 2
dzisiaj mialem okazje na 3 ale sie spieszylem i pomachalem tylko ... wiec jesli pala w walce 1/1 sobie nie radzi to niech walczy w 2/2 .. 5/5... tu wiecej zalezy od zgrania bo gdyby nie to by chodzilo party 5 szamanow a takiego jeszcze nie widzialem:)
WoW jest gra zespolowa i jak czegos mi brakuje... w mojej klasie to zapraszam do party to czego mi brakuje.. ewentualnie robie enga rzucam siatki uzywam deathray, trinkety itp... kupuje potiony i jakos sobie radze... moze za miesiac zmienie zdanie i skasuje chara przrzuce sie na horde i bede szamanem
A nasze leczenie... moze na prawde byc dobijajace...
stun = 2x1500HP
shield = 3x1500 HP/ ewentualnie 2000HP bandazyk ktorego nikt nie moze przerwac
no i na koniec jak juz wszystko zawiedzie LoH max HP (4000) + 500 mana co daje znowu mane na nastepne leczenie 1500Hp..
jak ktos wezmie skille co daja crita 2100HP za 0 mana...
czyli ogolnie moze byc ze bedziesz musial zadac palce 17k dmg zanim ten zejdzie... no to wescie sami powiedzcie nie denerwowaloby to was:) ???
Masz 4k HP.. przeciwnik tez ma 4k HP... ale zeby go zabic musisz sie liczyc ze bedziesz musial mu walnac 1crita za 4k, albo w sumie 17k ... wiec wcale sie nie dziwie ze kolesie uciakaja, jak mamy 4x wiecej hp niz to na poczatku sie wydawalo...
W dodatku mamy taunta na graczy hordy... nie moga sie po prostu powstrzymac przed atakiem jak nas widza...
pokusa nie do odparcia po prostu:)
Sam nie wiem co byscie chcieli DMG jak worek, healing jak priest, speed jak rouge, dmg z czarow jak mag ... moze jeszcze peta...?
No dajcie spokoj jest jak jest nie ma co zalamywac rak, jak jest tak strasznie to rob alta... szamana i tak zobaczysz ze w 95% nic to nie pomoze jak cie grupa gankujaca dopadnie:)
Moze blizz wprowadzi np ze 1HK = 100CP na BG a 1HK = 10 CP poza BG... wtedy na prawde w miare wyrowne walki bedzie mozna zobaczyc przynajmniej ilosciowo
PS
gnomia inzynieria ostatnio czesciej mnie zawodzi niz cieszy.. moze za rzadko uzywam:)...