Huragan napisał(a):
to prawda, wczoraj ze 3 razy DUNE uciekalo z walki jak tylko zobaczyli Ethicsa na liscie graczy ... lamy z nich straszne
Nie wiem skad to Ci przyszlo do glowy ale osobiscie nigdy nie uciekalem na widok Ethicsa, ktorego znam jeszcze z Knight Online kiedy probowal scigac mojego Assasina zwanego 47 ;] Ale nie chodzi tu o wywyzszanie sie bo tego akurat nie lubie, ale mam poczucie wlasnej wartosci i osobiscie sadze ze Ethics moglby bardziej popisac sie w WG bo moim zdaniem nie reprezentuje niczego nadzwyczajnego... Jestem rowniez pewien ze kilka razy zauwazyliscie odejscie graczy tylko ze wzgledu na to ze np 2-3 osoby nie weszly na czas... Pomysl Huragan, pomysl zanim napiszesz....
EDIT: Huragan czlowieku, co Ci odbilo z tym Elmonsterem i Ethicsem, z Ethicsem sie duelowalem bylo ciekawie, on 100% hp, ja 100% roznie bywalo... ciezko wygrac z dobrym roguem jak ma wszystkie coole ale da sie zrobic, co do elmonstera - nigdy nie przypominam sobie zeby popisal sie czyms WspanialyM.... Co najwyzej zabiciem mnie przy pomocy kolegi albo kilku... Daj sobie spokoj bo caly czas gadasz o innych i ich wychwalasz, skup sie na sobie i na tym zebys wiecej w dupe nie dostawal i potem zaslanial sie pustymi argumentami jak np w stosunku do sandmana...