Mark24 napisał(a):
Co do tego warriora.
Jak jest cały w epicach to ma dużo więcej niż 6000HP. Ja mam 5910 z crit setem i 2h a mam połowę epiców. Z 1h + tarcza totalnie unbuffed mam 6250HP.
Jakiej broni tej gość używa?
U nas jest niepozorny warrior Vsop. Używa tego miecza z Molten Core (czyli na wstęp traci 5% criticala), ale kosi wszystkich równo.... Na oficjalnym forum jakiś alliance napisał, że w walce z nim 1v1 dostał 100% criticów. Ja w duelu z nim padłem w 10s...
Przestańcie whinować na horde. Nauczcie się grać i tyle. Paladyna też można do czegoś więcej wykorzystać niż jako cleanse bot...
bron to mial Arcanite Reapera - (ale to bylo dawno jakis miesiac temu)
czy ja "whinuje" na horde? - raczej na warriorow - na 40 lev z zadnym nie przegralem - a teraz to ciezko jest cos wygrac - smutno mi jakos z tego powodu
Robus napisał(a):
tia
tak wygladala mniej wiecej walka z nim na BG:
kolo po prostu wchodzil, zlewajac wszystko i wszystkich szedl po flage, bijac to co akurat podlazlo przed niego
z tylu 2 shamanow stawialo earthbindy + leczyli visiona
dodatkowo wlazil warlock i/lub priest
starlismy sie z nimi kilka razy (taki sklad), koles byl niesmiertleny po prostu
jakis random mag dostal od niego krytyke za 2950 dmg, praktycznie scial go 1 ciosem
taktyka jak powyzej: on po prostu szedl
, nie mialo znaczenia ilu go bije, z reguly sam zabijal z 5 osob z 7 ktore go bily
ps. probwaismy roznych metod, ale z czescia randomow nie da sie grac (vision wylazil z owieczki glownie przez tych, co nie byli na tsie ;P), metoda zabijania shamanow nie zdawala sie na wiele, bo jak bylo zle i vision mial problemy z wyjsciem to lecial fear
od priesta albo warlocka
generalnie walka przeciw jego teamowi konczyla sie w czasie <10 min
no wczoraj trafilem na BG gdzie w przeciwnej druzynie byl Vision z cala swoja gildia
pierwsza flage nam zabrali i odniesli w <5sec - myslimy jaki bug albo cheat
po druga flage vision chodzil chyba z 3-4 razy - ani razu nie udalo mu sie to (jak sie ma w obronie 2 magow + warlocka to warrior chybko pada
)
wkoncu wpadl jakis rogue i przez nasza nieuwage zabral nam flage i na sprincie spie*** - no niestety nie udalo sie go dogonic
trzecia flaga - 1sec lag i koniec BG - wszycy ally WTF cheat - bo jak mozna odniesc flage w 1-2sec ...
i na tym skonczylem rozgrywke w WG - musze sie dowiedziec na jakiej zasadzie oni to robia - bo jesli to bug/cheat to niech to poprawia w nastepnym patchu