druzil napisał(a):
Czy jest jakas szansa aby build palladyna nastawionego na holy (z holy shockiem) mial rece i nogi ?
W sumie dzieki temu moznabylo by sie naprawde niezle leczyc (a nie 3-4 heale i koniec many) i to na tyle duzo ze wiecej wylecze nim mi w miedzyczasie walna?
Ktos z was trenowal juz ten build ?
@ JA .. cale 59 lvl i troszke jak bylem na 60 .. to znaczy droge z knajpy w IF do trenera
Zalety leczysz na prawde niezle IMHO... w dodatku jak nastawisz sie na itemki +INT ja nawet szmat uzywalem to masz w granicach 5-6k mana z blessami.. leczysz w party jak priest albo nawet lepiej
niz taki priest ktory nie jest wirtuozem leczenia, tylko takim powiedzmy polowym medykiem... jak zagrujesz mobki na siebie to nic strasznego sie nie dzieje... ale... priest z tego co zaobserwowalem ma co najmniej 2 zajefajne rzeczy ktore go zawsze beda stawialy wyzej .. ma blessa co dodaje 30-50 do STAMINY
+ tarcze...
o ile tarcze mozna zastapic blessem sacrifice (55dmg przekazywane tobie) uzywam za kazdym razem na magu jak ten zaczyna te swoje AOE
to blessa ze staminy ciezko zastapic:)
Holy shock .. poezja po prostu
mozesz pullowac mobki.. dobijac uciekinierow... super sprawa..
Wogole jak zaczynalem grac to taka mialem wizje swojego grania...
holy pala...
coz moze przegrane pojedynki z 5lvl nizszymi ret pala zmienilo moje nastawienie i postanowilem sprobowac... teraz widze ze holy pala to po prostu meczarnia w porownaiu z ret:)
@ po co 51 w ret..... przyznam ze dla jaj
jak zobaczylem ze caly ret ma wlasnie 51 pkt to sie nie moglem powstrzymac
poki co nie uzywam SOF... zastanawiam sie nad judgmentem z socrusaider i dopiero potem atakiem socommand, ktos pisal ze bez sensu ale musze sprawdzic w praktyce bo imo ma sens
@ co do samiwieciekogo ...
ostatnio fajny cytat zobaczylem :
"NIE DYSKUTUJ Z DEBILEM...
NAJPIERW SPROWADZI CIE DO SWOJEGO POZIOMU A POTEM POKONA DOSWIADCZENIEM"
nie bylo mnie na forum raptem 10 godzin i z 2 stron tematow 1-2 posty nie offtopic... kurcze jakbym ja mial tyle czasu na pisanie glupot nie na temat to bym chyba wolal w wowa pograc
jakis boobkow warriorow golymi piesciami pozabijac
Zupelnie nie wiem co ma na celu pokazywanie/nagrywanie filmow ze ktos tam kogos zabil ... jesli nie moze dojsc do bezposredniego starcia/dueliku miedzy osobami zainteresowanymi... nie rozumiem osoby ktora flamuje kazdy topic tymi samymi tekstami, powiem wiecej obawiam sie zrozumiec patrz cytat powyzej...
ale widze ze wiekszosc nie moze sobie darowac dyskusji z samiwieciekim
nie dam ignora bo czytam topik o workach/magach/priestach/druidach i czym tam jeszcze zeby poznac w miare ich slabe strony a tam samiwieciekto nie pisze tych samych glupot co drugi post.. tylko co trzeci:P
Swoja droga w zyciu nie wypowiadalbym sie jako expert w jakiejs dziedzinie jakbym sie na niej nie znal... nawet nie mowie ze wiem jak sie dobrze gra palem mimo ze mam 60 lvl troche pogralem
moze za jakis miesiac bede mogl powiedziec ze to czy tamto przynosi rezultaty to czy tamto mi sie nie sprawdzilo...
powiedzmy ze bylbym szamanem
to zabicie przezemnie kilku (nobow) wojow druidow rogusow magow priestow chyba nie uczyni ze mnie experta w ich klasie i mowienie o jaka ta moja klasa jest uber bo zabilem dzisiaj 4 wrogow.. ktorzy mogli byc na przyklad kolesiami takimi jak nasz priest .. ostatni post w best wtopach:)
jakby mozna bylo ignora dac komus tylko na posty z okreslonym slowem, albo na okreslony topic