Jest w miare fajny modzik do buffow jak bede w domu to podam jak sie nazywa prosty i skuteczny dziala w party i w rajdzie.. zapamietuje jakie kto dostal buffy i potem rzycasz cala serie naciskajac jeden przycisk kilka razy.... na gorze podany jest czas do uplyniecie bufa..
Dzis w raidzie nikt mnie nie ponaglal o bufy tak jak drugiego palka
No i dzis w raidzie ... mag wylosowal helm of Valor ..
Moze mi ktos powiedziec jak to w raidzie wyglada /ng...?
poki co jest tak wszystko co jest BOE kazdy losuje... a BOP... tu jest pies pogrzebany...
jedni robia tak ze na to pass daja wszyscy i dopiero potem dyskusja czy ktos need - to mi bardziej odpowiada bo jest czas na porownanie itemku z tym co mam na sobie, albo w plecaku
a drudzy robia tak ze pass ci co greed a roll ci co need... niby szybciej... ale.. wlasnie jak ktos lootuje zanim walka si enie skoanczy to potem cholernie malo czasu na porownanie zostaje... no i nie ukrywam wyskoczyl helm Valor nie zdazylem rollnac .. ale zdazylem drzec sie ze NEEEEEEDDDD
na co leader raidu zrobil standardowe rol(10) okazalo sie ze on wygral i wzial ... to byl mag... zapytal sie jeszcze czemu nie rollowalem i tyle ani soryy ani pocaluj mnie w dupe nic
wiec dla nie go to tylko zasrane 1.62G... ja z natury na rzeczy (szmaty skory kolczugi) BOP passa daje zeby wlasnie komus przez przypadek nawet takiej jazdy nie zrobic...
Z tego wzgledu zmarnowane 2 godziny/ ogolne zdenerwowanie i takie nie wiem jak to nazwac... zalosc ... ktos po helm niezly moze lazic 5-10 razy a tu mu jakis lachmyta dla 1,5g sprzed nosa walnie.. przeciez te 1.5g to sobie wyfarmuje w .. no nie wiem 20 minut???
Poza tym czasem jestem jedynym plate userem
jest plate moze gorsza moze lepsza .. sam nie wiem chce ja wziac pouzywac .. i potem co najwyzej oddac do vendora...
Ale nic tak to jest jak ktos juz pisal random party... w zwiazku z tym nie bede jakis czas lazil z randomami
na szczescie zaprosili mnie do fajnej mam nadzieje gildii przez 3 minuty co bylem online widizalem sporo (ponad 40 online 30 na 60 lvl) wiec chyba jakos tam sie da pograc z normalnymi ludzmi
a random party z magami rolujacymi plytowki zdecydowanie mowie NIE