valed napisał(a):
4: To twoje zdanie, czemu? bo jesteś zagorzałym fanem WoW'a i NIGDY niezmienisz zdania.... Moim zdaniem sie utrzzyma bo narazie LEPIEJ sie sprzedaje od WoW'a oraz NIC niewskazuje na to by było inaczej.
Chyba jest troche odwrotnie.. ponad 2mln sprzedanych kopii WoW na swiecie + to co wykupia chinczycy.. producenci GW beda wniebowzieci jesli wyrobia polowe tej sprzedazy.
Cytuj:
6: no i co z tego ,że battlegroundy są troche większe? moim zdaniem battlegroundy wow'a są mniej grywalne od GvsG w GW, ale to moje i tylko MOJE zdanie.
A grales ty w BG czy tylko tak "twoim zdaniem" piszesz?
Cytuj:
W sumie masz racje.. GW to taka siekanka na odprezenie sie wieczorem, WoW to zyjacy swiat, mozliwosc spotkania przypadkowych ludzi POZA miastem, potyczki z wrogiem bez umawiania sie na arene, takze wiele smaczkow zawartych w grze.
Cytuj:
aha i jeszcze jedno... info zaczerpnięte z jednej z największych stron o grach mmorpg. OTO ONO:
Hehe i znowu to nieszczesne mmorpg.com gdzie glosowac moze kazdy.. w sumie pozostawie to bez komentarza.
MacTele napisał(a):
W WOWie agro całkowicie kieruje mobami, nie miałem do czynienia z planowanym atakiem mobów na priesta najpierw, potem innych leczących i tak dalej. Wiem że mnie wysmiejesz ale grałeś 3 dni w GW, byłeś chociaż w ruinach Ascalonu ?? Przecież Ty w ogóle tego GW nie przetestowałeś nawet a jedziesz po nim jak po kobyle. Mnie sie WOW podoba ale nie chce byc ślepy na wszystko inne.
Widac ze niewiele grales w WoW i nie znasz mechaniki tej gry, aggro priest zyskuje bardzo szybko podczas leczenia, czy zadawania duzego dmg.
To teraz pytanie do Ciebie - byles w Molten Core, jaskini Onyxi, Stratholme, Scholomance czy innym instance, czy chocby grales na Battlegrounds?