Deshroom napisał(a):
Bodziu napisał(a):
NERF WARRIORS !!!
odpowiem krótko. jak wszyscy lali mnie do lvl 60 to nikomu nie przeszkadzało. kupiłem tak kupiłem (znalazlem 2 cysztaly a 18 kupilem) Arcanite Reapera to wszyscy mi mówia że trzeba mnie znerfować.
idz kup broń wartą 900g i spodziewaj sie efektów
20 x arcanite bar 45g = 900g + 50 złożenie
Dokladnie. Jak wszyscy prali wariorow do tego 60lvl to bylo dobrze. Jak po becie nerfowali MS to tez dobrze.
Jak teraz nagle warek zaczyna kosic (a co, w koncu jest WOJOWNIKIEM, ktory powinien budzic strach) to ludzie marudza. Idzcie zbierac przez pol gry krysztaly to zobaczycie jakie to fajne zajecie
Marudzic to moga co najwyzej rogale, ktorzy od zawsze sa skazani na overpower, a krytyki wchodza w nich nadzwyczaj milo. Reszta niech "learn to play your class", albo ... niech spieprza na widok warka
Ogolnie patch brzmi pozytywnie dla warka, ale nie uwierze dopoki nie zobacze. Beda cale drzewko zmieniac wiec rownie dobrze moga poupychac umiejetnosci w takich dziwnych miejscach, ze bedzie srednio.
Warkowie maja 1 nerfa vs rogal (nie bedzie mozna zmieniac broni w stun'ie), no ale to byl bug wiec nie marudze
Zaluje tylko, ze nie zmniejsza cooldowna MS (w koncu po to zbieram max rage, aby moc porzadnie przywalic, a czasem to po prostu nie ma co z rage zrobic - cios, MS, whirlwind, no i przydalby sie kolejny MS
)
No i mogliby berserker rage poprawic bo tam niby jest 10 sek immune na fear, ale i knockouting effects, ktore jednak za cholere nie dziala.
No i
mogliby dorzucic troche toporow do gry bo to jest po prostu dyskryminacja. Swordow to chyba ze 3 razy wiecej jest. Na AH sie walaja jakies blue, czasem epiki, a topory to najczesciej tylko green. Zreszta, latwe porownanie. 2H Sword - Barbadeus Blade ma sie w 1,5h w DM North przy zabiciu kinga (2 mam w banku
), a powodzenia z wytaszczenenia Dreadforge Retaliatora z BRD z emperora. W MC tez rozne swordy juz chyba od magmy leca, a o toporze mozna pomarzyc.
btw. ktos moze sie ustosunkowac do tych zmian u maga ? to nerf jest czy nie nerf ? bo szczerze mowiac u maga sie nie orientuje zbytnio. Jakby dali cooldown na owce to bym wiedzial, ze nerf