Cytuj:
2002-01-23 16:41, Mastyl napisał:
A wie ktoś, czy różnica do czaru MindBlast jest liczona od statów bazowych, czy może od tych po modyfikacji (dla wyjasnienia bazowo mam np. 100 dex, w płytowce 80)? Bo jesli po modyfikacji, to bede musial wiecej wlozyc w zrecznosc.
Mastyl jest takie combo po kturym ci spdnie cala plyta i jesli posiadasz to bron magiczna na ziemie a mag cie wykonczy kijkiem
wiem sprawdzilem na sobie - ale to musi byc dobry mag - tak na oko to bedziesz mial ok 35 pkt in minus w statsach.
Szerszen a mind blast to jest z 5 kregu
a nie z 1 ale to szczegol i jest kombinacja czarow z 1 i 2 kregu ktora hmmm pozwoli wykozystac roznice w statsach nawet jesli jestes 75/75/75 tylko zeby jej uzyc trzeba miec na to czas i sporo many bo potrzeba by zucic ze trzy razy paraliz + mind blas + dwa trzy z 1 i 2 kregu + corp por na dokonczenie to juz chyba lepiej dwa razy corp por + czary zanizajace sile na maxa wtedy wyjdzie chyba gdzies kolo 100 many ale czy to zadziala - nie wiem juz chyba lepiej walnac poison i inne mile zaklecia bojowe a potem zwiac albo odpalic paraliz i ognisty murek i praliz do konca.