Czesc wszystkim
Po prawie calym roku grania w L2 na prywatnych serwerach, przenoszenia sie, tworzenia klanow od poczatku, w koncu postanowilem z tym skonczyc i razem z pooma (ktory wczesniej ode mnie zawital na tym forum) chcemy grac na globalu.
Chcialbym Was prosic o rade,a mianowicie kogo "oplacalo by" sie zrobic na globalu. Jaka postac daje rade na pvp i pvm, nie ma problemow z mana i jest przydatna klanowi. Z C3 nie mam zadnych doswiadczen, a wiem ze sporo sie pozmienialo. Dla tego Was, graczy globala, pytam o rade.
Na razie bralem pod uwage : Hawkeye, Gladiatora, Necromante, Destroyera, ShillenKnighta.
Dotychczas, na prywatnych serwach gralem juz Prophetem, TH, Warsmithem, SilverRangerem.
Druga prosba to czy moglibyscie wskazac serwer na ktorym warto by stworzyc postac. Slyszalem ze na Bartz jest bardzo duzo zyczliwych Polakow, ktorzy oferuja pomoc dopiero zaczynajacym, a wiadomo poczatki sa dosyc trudne. Chcialbym grac razem z pooma, wiec fajnie by bylo razem gdzies dolaczyc. Jesli jakis dobry klan potrzebuje konkretnej profesji niech napisze mi pma.
Czekam na opinie.
Pozdrawiam
wszystkich