a teraz pytanie bardzo madre....jaki % priestow idzie w holy... bo priest w holy jest ..." tylnia meska zenskiej czesci ciala <edited by hasacz - zeby nie bylo ze admin
- " ok leczy ... super... nie wiem nie mialem priesta na 60 lvl przyznaje jestem niedouczony... ale wiem tyle ze lvlowanie, greedowanie takim priestem to wieksza katorga niz druidem, chyba ze takowy priest nie rusza sie zpoza wiekszego miasta i tylko zadek rusza w party 5-cio osobowym ... to sie zgodze... a co do pvp ... holy priest ??? gwahahahahahahah... shadow priest ( dla mnie ) "release spirit "
ale i tak wracajac do tego leczenia ...
greater heal leczy ...o ile wiem kolo 300 hp wiecej od druidowego odpowiednika healing touch ( mowie o czystym skilu nie polepszanym przez talenty ), flash heal, renew ...ok lajt ... ale renew nie leczy tak dobrze jak wyszkolone rejuvenation a gdyby tego bylo malo regrowth jezeli wyszkolimy go w talentach ma 50%a na krytyka co jest olbrzymia zaleta bo greater heal ma 4 sekundy casta ... regrowth dwie ... a ilosc uzdrowionych hp jest nieznacznie mniejsza....nie wspomne juz o tym ze mamy jeszcze 1000 hp dodatkowo leczone rozlozone w czasie.... moze to nie kosmos ale zadek( do admina : nie edytuj zadka plz
) moze uratowac co wiecej jak prosiak wspomnial nie zawsze jestesmy z kul i wow tankiem w party i niech nie bedzie w stanie odebrac agro z maga ... co taki biedak zrobi ??? atak to misio i przejmuje agro z niego ... taki healer jak priest da z czyms takim rade ?? nie sadze ... najwyzej mu tarcze pusci ale i to nie zawsze starcza
druid resto = innervate ( o tym tez byla mowa u prosiaka ) no to teraz porownajmy co lepsze...mana tide totem ... co 3 sekundy 240 many ..trwa 12 sekund ... no ok cale party regeneruje ... ktos ma niestrawnosci pusci nasty baka i totem sie przewraca i zostajemy bez many, innervate = 400% regeneracji naszej many przez 20 sekund ... mało ?? no ok na jedna osobe... ale jak mamy w teamie rogue woja np to i tak im sie na nic to zda...druid wiec ma wtedy wybor ...jako resto druid main build ma stama int spirtit ..wiec o mane az tak bardzo nie wola wiec zostaje 2 team ziomali do zregenerowania many ... wiec po co totem na 5 sadzac ??
a co do szyszki ...ok 30 minut cooldownu ma itp itd ale mozna tym samym pomoc w krytycznej sytuacji...przykladowo pvp ... ginie ci tp ... wskrzeszasz go i jest odrazu gotowy do walki bo ma prawie full many i full zycia... shaman wskrzesi ??? ok wskrzesi ale wystarczy podejsc do kolesia i raz mu z lewego jaja i koles sie przewraca, tak samo priest....
jednak jeden aspekt jest bolesny... jak sie bierze dru do instanca ./...shaman , pala albo priest musza byc .,... bo jak pol teamu padnie a druid wskrzesi jednego ... to reszta pol godziny czekac nie bedzie
ok to na tyle nbarazie..chyba ze editne posta...sory za elaborat