Nie chcę nikogo urazić, broń mnie wielki duchu (jako że jestem ateistą w katolickim rozumieniu tego słowa, więc wzdycham do wielkiego ducha a nie do Pana Boga {czy zauważyliście mój szacunek do Waszej wiary w wielich literach?}. Generalnie jestem niewierzący i nawet LPR tego nie zmieni.). Trzeba jednak przyznać, że do kościoła czasami chodzę, bo zdarza się Andrzejowi mówić niegłupie rzeczy (Andrzej - proboszcz {chyba, bo głowy nie dam} parafii Dominikanów w Warszawie - dobry typ, fajne ma kazania, naprawdę życiowe i młodzieżowe, polecam mimo mojego ateizmu).
Wracając jednak do tematu, nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale każdy nowy post, który pojawia się tym znakomitym skądinąd forum, zamienia się w dyskusję o szamanch lub paladynach, tudzież o tym który z nich jest przegięty i zbyt ołnuje (fonetycznie fajniej wygląda
), ewentualnie o warku - jak zabić w PvP, jaki sprzęt jest the best itp. Znakomitym przykładem jest ten topik, który został na samym początku zjechany (w tym ja jako gracz, płaczący lamus, etc.), a potem rozwinął się w najpopularniejszy topik na forum (nie ma to jak marketing - nazwa chwyta jak siemasz wojtek
).
Nie wiem jak wam, ale mi to się już powoli nudzi. Wiem że jestem noobem, mam dopiero 26 lvl rogue orc (wiem, wiem, najgorsza klasa, ale mi się podoba jego wygląd), ale mimo wszystko chciałbym poczytać coś ciekawego o WoW w naszym ojczystym języku.
Skoro wszyscy jesteście już na 60 lvl, to może jakiś poradnik jak gdzie i dlaczego robić MC? Jak tam się dostać, jaki team będzie the best + ewentualnie jakieś dokładniejsze poradniki jeśli chodzi o PvP plz. To byłoby coś ciekawego, konkretnie i po polsku. Nie chodzi o to że nie znam angielskiego, bo znam bardzo dobrze (zastąpiłem tym pięknym zwrotem/epitetem słowo doskonale, przez wrodzoną skromność
), ale o sam sens tego forum.
W końcu jako gracze z jednego kraju musimy się trzymać razem, inaczej inne nacje nas zjedzą na przekąskę przed goleniem. Czekam na jakiś odzew w nowych ciekawych dla wszystkich graczy topikach
.
Zdravim
[BUC]WhitE.MaN
BUC - Bierny Użytkownik Counter-Strike
. Ktoś gra może jeszcze w tę ołnującą grę ?