Hmmm... Chyba zrobie questy na "klucz" do Onyxii i na portal do MC. Słyszałem że się da zrobić ten quest (do MC) samemu. Jak? Potrzeba jakiegoś kluczyka? I do tego muszę się postarać dołączyć do jednej z najlepszych gildii na servie bo te random party mnie wkur.... denerwuje.
Dzisiaj loguję się i koleś z gildii mnie się pyta czy chcę iść do UBRS. Zgadzam się. No dobra, idziemy. Mag rozlaczył się prawie na początku... i sie nie zalogował później (no to akurat moglo być spowodowane crashem servera do autentyfikacji), później rogue.... A po zabiciu bestii 2 healerow (druidów) poszło sobie! Ot tak! Później jeszcze ktoś. Ja jako druid starałem się jak mogłem, ale jak tu pożądnie leczyć jak tank nie trzyma aggro... Raz po zpullowaniu zaczęłem na niego castować najlepszy moj HT zanim go zaatakowali... Padł zanim zkończyłem. Do picia niczego ciagle nie było, a warlock wcześniej walił z hellfire'a (lub coś takiego) i musialem go co chwila leczyć. Jeden z druidów zamiast pożądnie leczyć to sobie moon/starfire i wrathem walil :-/ Tak się skończyło że po paru godzinach nie znalazłem nic ciekawego, nic nie zrobilem i wkurzyłem się jeszcze... a brat chciał póżniej grać
Takie są uroki random party! Czas sobie popykać w GTA na drugim komputerze :-/
[Edit]
Ciekawe kiedy wystartują europejskie serwery testowe.... moze jutro? Chyba kazdy dostaje od razu epicki set tier 1... To będzie moja najbliższa, a może nawet jedyna okazja aby takie coś nosić