ostatnio jakos mam ochote sobie w GW zagrac... nigdy nie placilem za mmo, bo uwazalem, ze w moim wypadku to strata kasy, bo nie mam czasu siedziec po kilka godzin dziennie i pakowac postac, a gram sobie od czasu do czasu i dlatego wybieralem bety/shardy/darmowki... GW zainteresowalem sie jak zobaczylem filmik w jakims empiku - bardzo to ciekawie wygladalo ( i ladnie
). Poczytalem troche na forach, stronach itd i dowiedzialem sie, ze gierka jest genialna dla mnie, bo nie musze jej poswiecac duzo czasu i nie place miesiecznego abonamentu! No i tera dochodzimy do glownego problemu:
Kupic gre (box), czy samego keya? z ciekawosci wszedlem na allegro i zobaczylem, ze gry schodza po ~120 zl, a key po 40 zl...
troche mnie to zdziwilo, bo zassalem z oficjalnej strony gre ( ~20 mb?
) i widze, ze wystarczy podac keya, by zalozyc konto
wiec tera jest maly problem, bo albo ten key na allegro to fake jakis, albo kupujac boxa dostajemy jakies bajery czy cos, czego nie mamy kupujac samego keya, a jest bardzo potrzebne/przydatne albo w ostatecznosci kupujac samego keya nie mozemy czegos robic (najmniej prawdopodobne). Jakos namieszalem, ale mam nadzieje, ze zrozumiecie...
dlatego prosze o pomoc w wyborze! co polecacie zakupic? gra czy key? oto jest pytanie
E: literowka