Witam!
Jest mi niezmiernie miło ogłosić ponowne otwarcie podwoi Sarmatae Atavi dla nowych członków. Chciałbym jednak zaznaczyć, że szukamy ludzi którzy wiedzą już- że lubią i będą lubić naszą grę, nie mamy już niestety czasu ani miejsca by prowadzić kolejnych graczy "za rękę" od wyklucia do końca Guild Wars- by okazało się, że szybko nudzą się oni grą. Stąd podstawowe wymagania formalne.
Jeśli ktoś jeszcze nas nie zna... Jesteśmy gildią powstałą w trakcie ostatnich beta-testów. Choć nastawieni jesteśmy na rozgrywki PvP, nie stosujemy ostrych regulaminów i staramy się nie nakładać na wszystkich sarmatów twardych nakazów i ograniczeń- wolimy motywować. Cenimy sensownych ludzi, słownych i zaufanych z którymi dobrze spędza nam się czas i za zachowanie których nie musimy się wstydzić... Poza tym zapraszam na nasze forum, tam w dziale rekrutacji jest pare tekstów propagandowych mojego autorstwa.
Kogo szukamy:
- Ciekawych ludzi, potrafiących się zachować i wiedzących, że za postaciami biegającymi po monitorze kryją się inni, podobnie do nich gracze.
- Osób mających doświadczenie w grze, lubiących rozgrywki PvP.
- Szukamy graczy, którzy są w stanie wystawić co najmniej jedną postać, gotową do walk PvP.
- Nasi przyszli członkowie powinni mieć odblokowaną możliwie największą ilość profesji. Cenimy zarówno ludzi bardzo elastycznych, łatwo dostosowująych się do wielu przyjmowanych ról, oraz tych którzy do perfekcji szkolą się w grze określonym członkiem drużyny.
Jak wstąpić w nasze szeregi:
- Napisać na naszym
forum parę słów od siebie. Zaznaczam, że ciekawy post rzeczywiście wpływa na decyzję o przyjęciu kandydata.
- Skontaktować się z nami w grze:
Slovian Of Carpatia
Edek Kurtaz
Xelander Stillwater
Lady Eva Pl
Pacullian Yf (mam nadzieję, że nie przekręciłem)
Lady Giwera
Master Rexxar
- Trzymać kciuki
Pozdrawiam i do zobaczenia na rubieżach Tyrii