Uhm napewno kto by teraz w EQ zaczynal nigdy juz nie poczuje tego co znamy ja i mabi... no i ojejek ale jego juz nie ma =/ Heh nowy, dziewiczy jeszcze swiat
same newbiesy wszystko nowosc... dopiero do odkrycia...jak zesmy zlapali camp bandytow w Western Plains of Karana ktorzy dropowali Bronze weapons... ktore do vendorka szly po 1-5pp... haha myslelismy ze zlapalismy pana boga za piete... az sie lezka w oku kreci... 50pp na dzien... hihi, teraz mam 12k w banku i naprawde musze przyznac ze jestem bardzo biedny... a w kuzni utopilem z dwa razy drugie tyle... (smithing is my passion!) Uhm napewno nie ma tego uczucia motywacji do odkrycia nowych ladow itd gdzie niczyja stopa nie postala... Z tym ze mysmy pomagali troszke wszystkim ktorzy przyszli do EQ ale to juz inna sprawa
wiesz jak gildia nie rysowala sie realnie juz... chcielismy miec Team, jedna grupe tak do zabawy w lochach chociarz jak juz nie morzemy raidowac...
Duzo low lvl charow maja stuff taki ze szczeka opada... heh ale coz... w EQ wciaz sa newbiesy... hehe moj 17 lvl ench jak sie grupowal i mi na okrete mezy lamali a potem... OMG the ench died again ?
Ale EQ jest piekne pod tym wzgledem przede wszystkim ze nowy dodatek do zupelnie inna gra..., podstawa no to byla podstawa; RoK to 2 razy tyle hunting grounds co w podstawce, podwyzszenie lvl capu do 60 przez co zreperowanie niedociagniec wsrod wiekszosci klas i zupelna zmiana high end game, nowa zona wypelniona smokami jako ze raidy sie ludziom spodobaly bardzo; SoV to wplatanie graczy w wojne miedzy smokami pierwszej krwii, gigantami i lodowymi krasnalami, niezaleznie od ich rasy i czy sa dobrzy czy zli oczywiscie nowe questy itd itd i nowa zona wypelniona smokami... SoL dowiemy sie 4 grudnia..., napewno duzy improvement graficzny... Nno i nie mozna zapomniec o zonach ktore dodano "za darmo"...
A DAoC napewno kupie i pogram... i gwarantuje ze nie bede sie czul newbie, bo mechanizmy itd sa zywcem wziete z EQ... te gry roznia sie tylko celem... no i w DAoC tanki maja duzo bardziej rozwiniete disciple... w EQ wlasnie koryguja ten problem razem z wyjsciem luclina