RoozTer napisał(a):
Nic tylko pogratulowac pomyslu panowie rogusi - Fabianek i Robus, chyba gracie nie w ta gre bo teraz skill na immune to stun to masakra i Fabianek twoje obliczenia - hahahaha lol - GZ. Na moim MC buildzie w duelach klepie warkow i pvp tez i to wcale nie unskillow, tylko kolesi ktorzy rzadza w pvp, wiec dajcie sobie spokoj z wywodami na temat extreme stun na wara bo teraz juz nie jest tak latwo, powiem nawet ze jest zajebiscie trudno. A warrior jak warrior jak bedzie mial wiecej szczescia niz ja to leze pod jego mountem i zapisuje nicka ;p
roozter
podziel sie swoim uber wypas buildem pod MC, co tez tam mozesz miec??
standardowe gowno z cb i prepe (imp sap)?
wez mnie nie rozwalaj
immune na stuna, czyli diminishing returns dziala od danego gracza, i podwojne stunowanie dziala sobie standardowo
trinketa mozna uzyc raz na 5 min, wiec to nie jest jakis wielki problem tak naprawde, zreszta w bg w 90% przypadkow ten trinket jest juz zuzyty
powiem tak: moj kumpel, ktory naprawde wymiata rogue, tez sie smial z warkow, ale juz przestal
po patchu 1.5 w 90% przypadkow dostaje sie wpierdol bez wzgledu na to czy sie jest uber wypakowanym super ego rogusem z MC, czy tez normalnym graczem, ktory po prostu klika w odpowiednie skile w odpowiednim czasie,
a warrior ktory przegrywa 1/1 z rogue teraz, to dupa nie warrior
no ale ja wiem swoje a ty wiesz swoje, zapewne ty wiesz lepiej bo siedziesz w mc ze swoim uber buildem, a ja sie nie znam bo siedze na bg
//edit
a diminishing return dziala tak, ze kazdy kolejny stun ma zmniejszy czas dzialania o 50% od poprzedniego
czyli tak:
1. = 100% czasu
2. = 50% czasu
3. = 25% czasu
4. = immune
ale dziala to jako od danego gracza, jak jest 2, to dla kazdego liczy sie osobno