jesli moge cos dodac od siebie gram na Stormrage PvE serwerek nalze do gildii Caern Morhen w ktorej sa sami polacy okolo 60 osob + alt ( mamy nawet kobitki ) i powiem tak:
-nie ma bluzgow na czatach czy to /g czy /p czy /raid
- wszyscy do siebie odnosza sie z szacunkiem
- wysokie lvl pomagaja ( nie ma tekstow moze pozniej itp ) jezeli mam problem z questem Elite czlowiek na 60lvl potrafi przyleciec z drugiego kontynetu i mi pomoc
- w czasie instance nie ma klotni na temat itemkow chestow itd. metoda n lub g sprawdza sie w 100%
- jezeli komus sie dropnie jakas recepturka, sprzecik, surowiec itd. to bez zadnych oplat wysyla do osoby ktorej by sie dana rzecz przydala chyba ze chodzi o itemki bardzo drogie lub niezle chodzace na ah to wtedy sprzedaz nastepuje po cenie max +50% wzgledem cen sprzedazy u vendorka
- wszyscy zachowuja sie naturalnie jezeli komus nie pasuje wypowiedz drugiej osoby to po prostu mowi mu o tym nie ma dwulicowych zachowan
Byc moze uznacie ze Was nie wiem sciemniam ale tsk nie jest po prostu zachowania ktore moga sie przerodzic w patologie lub zle maniery sa ostro ale zarazem z wyczuciem tepione
Jak dla mnie gildia idealna i caly czas sie rozwijamy