shahray napisał(a):
To jest bardzo wzgledne. Ja nie znosze ludzi ktorzy reguluja ceny skupujac towar. Przez to ceny sa za wysokie. No ale z drugiej strony caly urok gry na tym polega, jedni farmuja inni questuja, a jeszcze inni handluja. Rzeklbym ze ci Polacy maja glowe do interesow i rozbijaja monopol
a ja mam w pompie cale ah bo same smieci tam sa nic przydatnego
(wyjatek ostatnio trafi na ah boe tier1 dla huntera)
no wlasnie nie maja bo jesli by wystawili po tej samej cenie by zarobili 2x tyle a i by sobie nie przysporzyli wrogow. Prosty przyklad jak to sie moze odbic to koles nie dostal sie do gildii wlasnie za to ze zanizal ceny mimo ze byl warkiem (of course oficjalnie nie dostal sie za to ze nalezy do gildii ninjalooterow
) a potrzebowalismy warkow
z tego co wiem to u 2 pozostalych gildii na SM chodzacych do mc tez ma bana za to. no i jest jeszcze 3cia gildia ale oni sa closed od chwili zalozenia...
...wiec zanizanie cen ma krotkie nogi bo robisz sobie wrogow. A w wow (jak zapewne kazdy mmorpg ale nie mi to oceniac bo nie znam innych) przyjaznie >> tona epickow i kasy
@huragan a co mnie to obchodzi mogli do vendora sprzedawac LOL a na powaznie to nei robili bo skila robi sie w 2 dni od 1 do 300 a nie przez 1,5miecha