Ja tam lubie Canto i lubie Zjawcie. Dlatego się powstrzymam z wypowiedzią na decyzję Canto. Niechcę być za i przeciw a komentując w którąś stronę kogoś bym na pewno zraził (choć ta osoba twierdziłaby, że nie ale nie urodziłem się wczoraj i nie jestem palcem robiony). To jest decyzja samego Canto, sam do niej doszedł i na niego to spadnie (czy to złotem czy biedą; jak to drugie to zawsze ma u mnie helpa - w miarę możliwości).
Najgorsze jest to, że Canto zrezygnował (z LSa jakby ktoś nagle wyskoczył na mnie, że przecież będzie grał dalej)
a "powątpiewania" zostały. Czyli nic się nie zmieniło. Niechciałbym, żeby do podobnej decyzji doszła Zjawcia (jestem Skorpionem - jak ktoś wierzy w znaczenie zodiaku - i potrafię być upierdliwym i wiem jak ciężko z tym żyć), gdyż jej zachowanie jakoś mnie nie razi. Może jestem przyzwyczajony
Dobra... niewytrzymam... Canto jak sam widzisz po postach Twoje odejście nic nie zmieniło. Tak więc lepszym rozwiązaniem dla większości i dla Ciebie samego jest Twój powrót.
Niewiem czy jestem na Twojej bliście ale namawiam Cie do tego.
Ancover - Zjawcia
była ogdadywana, gdy jej nie było ingame. Tak było przed moim zawieszeniem broni. Długo mnie nie było i do tego teraz gram dużo mniej i niewiem jak jest teraz. Ale wiem jak było.
Bardzo ciężko jest trzymać stronę obu zwaśnionych stron. Jeżeli po tym co napisałem pogorszą się moje stosunki z Canto i ze Zjawcią (czy to z obiema osobami na raz czy z którąś z osobna) to trudno. Wiedziałem czym ryzykuję. Albo będę ze wszystkimi albo nie będę z nikim. Ale nie zamierzam zostawiać CC i chciałbym dalej grać ze Zjawcią i z Canto. Jest to jedna z nalepszych rzeczy jakie mnie spotkały i łatwo nie zrezygnuję.
EDIT: Bodziu - jeszcze na starym forum CC została podjęta decyzja o tym, że to tutaj jest forum CC. A to co tu jest omawiane to jest to problem CC. A to że nie widać aby problem dochodził do rozwiązania to już inna sprawa
Mam ogromny dar do zaogniania konfliktów, a niechciałbym stracić znajomości ingame. Więc jeżeli tym topikiem kogoś zraziłem to nie miałem tego na celu i z góry przepraszam.