Um... Troche sie duze zamieszanie zrobilo >.<; Moglem nie pisac tego posta ;/ Moj blad. Co do Waszych postow... Krzysiek za duzo animal planet ogladal;)
Cytuj:
Nie powiedziałem też nigdy że tzw "n00b'ek" nie ma prawa gdzieś iść bo ma za niski level...
Doslownie - nie, ale jak LS kampil Simiurgha 2 raz to mowiles, ze mam za niski lvl i zgine... ciagle... ciagle... ciagle... A jak wszyscy juz byli na spocie to powiedziales "Jak chcesz to chodz, ale i tak zginiesz." Ja mam naprawde gdzies czy umre czy nie. Poszedlem kiedys z random party na BCNM40 bo mi sie nudzilo i nigdy nie bylem. Worm turn. Podczas jednej walki zginalem 5 razy dlvlowalem i takie tam. Prawde mowiac dzieki moim 5 smiercia Ci ludzie wiedza juz jak wygrac ten BCNM....
Cytuj:
Canto wiedziałem kiedyś, że masz jakąś/jakieś inne perełkę/perełki, ale nie sądziłem nigdy, że nawet po przejściu do innego LS'a wyrzucisz zieloną. Chciałeś się odciąć od 1 osoby, 5, czy wszystkich ?
Ja tez nie... Od wszystkich napewno nie, ale glupio miec tyle osob z LSa na blist. W ogole glupio kogokolwiek miec z LSa na blist...
Cytuj:
Wracam za jakies 2 miesiace, Canto masz miec 75 do tego czasu i pogodzic sie ze wszystkimi
.... .... .... eeee... chcesz piwka ? xDDD
Co do mojej ostatniej nieobecnosci w grze... khm... POL mnie chyba nie lubi ;/
Mam juz 5 lvl Rouge!!! xDDDDDDD