Mark24 napisał(a):
boże Kromer tu chodzi o odbicie własnej flagi. Tak trzeba zabić goscia z flagą by ją dropnął - tak inaczej się nie da. Tak doleveluj w końcu do 60lvl nabij friendly na WSG i wtedy się wypowiadaj. Jak nie wiesz o czym gadasz to głosu nie zabieraj.
mark: jednak niewiele grales chyba na tym wsg, albo macie naprawde gowniane teamy
u mnie, jak gra moj team, to role sa wiadome, nikt nie musi mowic nawet co mam/mamy robic
dlaczego u was nie moze isc 2 rogulcow + warrior to ja juz nie kumam, moze horda jest u was na servie zbyt skillzor zeby wpasc na taktyke odbicia flagi jak ma ja warrior i 2 palow go pilnuje, przeciez ta taktyka jest tak ewidentna ze az zalosc bierze (2 x rogue robi sap palow i sie w 3 klepie warriora, nawet bidok moze miec 10k hp i sie osra az mu po butach pojdzie, zreszta nawet 2 x rogue powinno juz sobie poradzic z warkiem - z orciem moga byc powazniejsze problemy z powodu przegietego resista)
takie teksty o odbijaniu flagi utwierdzaja mnie w przekonaniu ze horda nie jest jednak taka UBER jakby chciala byc, ewentualnie ludzie z wiekiem 25+ (odnosnik do jednego z postow wyzej
) sa bardzo ograniczeni umyslowo (nie chce obrazac nikogo, ale tak to wyglada)
//edit
literowki ;P