Hmm tak piszesz jakby koniec koncow kazdy musial zrobic jedika. Pozostale profesje maja wszystko na tacy, zrobic je zawsze (z paroma wyjatkami) mozna bylo blyskawicznie. A jednak graja, cos tych graczy trzyma w SW:G
Czy jest latwo? " Teraz juz nie tylko jedi od zera do full template jest w stanie stac sie w tydzi" <- to bylo mozliwe tylko w dbl exp, w grupie 8 jedi koxujacych non stop. Powergrinderzy jak pisalem wczesniej sa wszedzie.
Mi, na 2-3h grindzie udalo zdobyc 100k expa (200k ale to byl dbl) wiec na pelna profesje musialbym takich wyprawek zrobic ile? 320? Zakladajac nawet ze bede pozniej mogl zdobywac wiecej.. 300k to daje jakies 100 dni (3 miesiace, a przeciez nie gram codziennie, downy itp). Imho srednia normalna. Jak dla mnie 2-3h grindu to duzo.
Nalezy takze pamietac ze moc jedi oslabla znacznie.
Dla powergamerow jest latwiej, dla zwyklych graczy (z chociaz szczatkowa wiedza o vis) bez zmian...
Biorac pod uwage fakt ze tak na prawde zrobienie jedi (full template) zaczyna sie od momentu rozpoczecia grindu (holo kiedys, glowy teraz) to nadal jest to rownie dluga droga. I zawsze bylo to nudne, nie trudne a nudne.
BTW. Dla mnie rozwoj jedi moze byc trudny, powolny, ale niech nie bedzie uzalezniony od widzimisie innych graczy. Mam nadzieje ze ten patch co wejdzie sprawi ze bh zaczna tez polowac na tych jedi ktorzy wczesniej nie byli w termach dzieki znajomym trzymajacym ich misje. Na tych, ktorym az tak nie przeszkadza skillost (imho niepotrzebny)...