Czesc!
Ze wzgledu na nadmiar zajec w ostatnich kilkunastu miesiacach nie gralem niestety w zadnego crpga/mmorpga/etc. Tym samym teraz, gdy wreszcie mam troche wiecej wolnego czasu, naszla mnie ochota, by w cos moze pograc... Z tego co jednak widze od przeszlo roku nie pojawil sie zaden mmorpg, ktory moglby mnie zainteresowac (z WoW na czele, niestety). A ten, na ktorego czekam, ciagle nie wszedl nawet do fazy open beta (mowa o Darkfall Online). W zwiazku z tym postanowilem laskawszym okiem spojrzec na GW, w ktore swego czasu calkiem przyjemnie mi sie gralo (beta) przez kilka dni. O dziwo to, ze nie jest to prawdziwy mmorpg, z oplatami miesiecznymi etc., wcale mi tym razem nie przeszkadza, wrecz przeciwnie. Chetnie pogram w cos, co nie bedzie wymagalo zaangazowania dzien w dzien po kilka godzin, by osiagnac jakies rezultaty i jednoczesnie bez tej presji placenia za cos, z czego sie nie korzysta
.
Po tym przydlugim wstepie chcialbym zadac krotkie, aczkolwiek tresciwe pytanie:
gdzie do cholery moge na Gornym Slasku dostac GW w sklepie ??? :/
Objezdzilem chyba ponad polowe Empikow, MM, etc. i nigdzie nie ma, za to wszedzie polki zalega WoW i inne takie. Paranoja'n'parodia. W sklepach wysylkowych maja miec dopiero za tydzien. W necie mozna kupic sam klucz, ale cena 1.5x wieksza niz w sklepie, no i nie bede mial pudelka do kolekcji, wiec odpada
.
Jesli ktos wie, gdzie moge dostac GW w wersji pudelkowej w promieniu 50 km od Katowic po rozsadnej cenie to prosze o info. Jesli nie, no coz, pewnie zaczekam na ta nowa dostawe, o ile do tego czasu nie znudzi mi sie czekanie ;E.