1. są też inne plany taryfowe półroczny jest oczywiście stosunkowo najtańszy 49.98$ chyba szczegóły znajdziesz na
http://www.everquest.com
4. Electron nie da rady
ja na razie jadę na karcie kumpla, ale założyłem sobie specjalnie konto w MBanku żeby mieć i ch kartę do płacenia w internecie.
5. dokładnie to nie będziesz mógł lecieć na Księżyc Luclin + normalna grafika + jedna rasa mniej. Ja na razie gram w Delux Edition i spokojnie mi wystarcza. Zaletą jest właśnie to że nie musisz sprzętu zmieniać.
6. No więc ja np. przez 90 % czasu gry właśnei zabijam w grupie, ale to dlatego że chłopaki mnie naciskają żebym lvlował, w związku z tym brakuje mi czasu na moją kluczową Trade Skill czyli Jubilerstwo
oprócz tego są jeszcze płatnersto, piekarstwo, kowalstwo, garnacrstwo, krawiectwo, wędkarstwo i hmmm hmmm gorzelnictwo chyba tak to się tłumaczy
szczegóły znajdziesz naprzykład na eq.castersrelam.com
7. adresy IP niestety nie wiem gdzie są ale i tak nie spingujesz serwerów bo są chronione, mogę Ci powiedzieć ża sam jadę na łączu z kablówki i jestem zadowolony raczej, a mój kumpel jeden grał n modemi przez dwa lata.
8.Gildie są owszem i mają dosyć ważne zadaia do spełnienia, oczywiście są bardziej i mniej poważne gidlie. Do załorzenia wystarcza 10 osób ale Tux twierdzi że jak jest mniej niż 60 to nie ma co zaczynać, no i pewnie tak jest w końcu trochę sie na tym zna
ale podstawową jednostką w czasie walki jest Grupa grupa liczy 6 osób maxymalnie i dzieli się doświadczeniem, moze prowadzić dyskusje wewnątrz grupowe i wogóle, i tutaj właśnie wchodzą czary obejmujące grupe.
9. Ja jestem Enchanterem, Tux to Wizard, Ulisses Cleryk, Mabarb Warior, Land grał jużchyba wszystkim. Co by się przydało ?? to już musi Tux powiedzieć On ma WIZJĘ jakąś tego