szwejos napisał(a):
Ja mam pytanko: czy dla rogue ma sens zakladanie trucizny na obie bronie, czy można ja używac na broni w offhand skuteczne ?
Mozna uzywac na obu broniach z jednakową skutecznością
Sebo napisał(a):
W czym problem tak jak on ze mnie glupka robi tak samo ja mu sie odwdzieczam a realm chce zmienic poniewaz mam rogue na jakims lipnym serwie a pozatym wiekszosc z was tu jest nie lepsza i takie odzywki do was pasuja
Trzeba odróżnić ironię od chamstwa.
A ironie zawdzięczasz swojej ignorancji w tej dziedzinie a odpowiadasz na nią chamstwem.
To tak jakbyś był u kogoś gościem. Słyszysz dziwne odgłosy i myslisz sobie że domownicy 'pierdzą'. W związku z tym też zaczynasz sobie pierdzieć. Ale niestety okazuje się, że te odgłosy to były z kaloryferów, a Ty roztaczasz wokół siebie przykry zapach.
Z tym forum jest jak z domownikami, oni wiedzą że to kaloryfery a my wiemy, że to ironia. Na przyszłość warto się zastanowić zanim wejdziesz komuś do domu i zaczniesz pierdzieć bez oporów.
A co do Twojego pytania.
Transfer postaci z serwera na serwer jest niemożliwy. Chyba że Blizzard udostępni taką opcje, ale wtedy pojawi się informacja o tym na oficjalnej stronie.
Ponadto w kwestiach technicznych polecam
tą stronę jest tam bardzo obszerne wyjaśnienie wielu spraw związanych z WoW
Lub też oficjalne forum i wpisanie w okienku search 'character transfer'
P.S.
Inna sprawa, ze to jest temat 'Pytanie N00bka' więc tolerancja byłaby większa gdybyś w swoim poście nie nawalił tylu byków