Dostałem ciekawego maila od loop'a. Zastanawiełme się co zrobić i postanowiłem go tu przytoczyć i skomentować , gdyż dotyczy on wcześniej poruszonego problemu...
loop napisał(a):
Ja mam pretensje...tak mam pretensje do osób którym się nie podoba że jestem imperialnym wookie...Wiesz, przyjemnie się wtedy nie gra jeżeli słyszysz że jesteś skandalem na cały serwer!!!To ja jestem cały czas obiektem drwin i docinek..że wookie...że imp...że BH...więc mam chyba prawo stanąć we własnej obronie!!!!Nie będę mówił kto to był bo to niema sensu...a Ty też nie jesteś bez winy.Kto pierwszy zaczął się czepiać że chce być BH...a w dodatku imp...przypomnij sobie...Jasne każdy ma prawo do swojego zdania ale kiedy ktoś na ciebie ewidentnie wrzuca,kpi i drwi z ciebie...to już nie jest wyrażanie własnego zdania!!!!!!!!!!Twój ostatni post (gwiazda Dawida) też świadczy o Twojej tolerancji...co antysemitą jesteś?!Ja osobiście nie jestem Żydem...ale pomyśl ja czuła by się osoba o żydowskich korzeniach!!!!
Na koniec wczuję się w rolę tak jak mi podpowiedziałeś: ODPIERDOL SIĘ ODE MNIE TY ŚMIERDZĄCY REBELU...
A więc komentuję
loop napisał(a):
Ja mam pretensje...tak mam pretensje do osób którym się nie podoba że jestem imperialnym wookie...Wiesz, przyjemnie się wtedy nie gra jeżeli słyszysz że jesteś skandalem na cały serwer!!!
Powiedzmy, że za wysoko się cenisz. Na serwerze Eclipse gra conajmniej kilka tysięcy osób. Jeśli zna cię chociaż 100 to masz szczęście. Jeśli połowe osób cokolwiek coś obchodzisz, to też mozesz uważać się za szczęśliwca. Teoretyzując 65% z tej ilości to tylko "znajomi" czyli zostaje góra 15 osób które wogóle słyszały o Twoim nazwijmy to "problemie"
loop napisał(a):
To ja jestem cały czas obiektem drwin i docinek..że wookie...że imp...że BH...więc mam chyba prawo stanąć we własnej obronie!!!!
Powiedzmy,ze wiem już co Ci jest
To się nazywa mania prześladowcza
loop napisał(a):
Nie będę mówił kto to był bo to niema sensu...a Ty też nie jesteś bez winy.Kto pierwszy zaczął się czepiać że chce być BH...a w dodatku imp...przypomnij sobie..
Powiedzmy ,że jakbyś zdradził nam na kogo tak naprawdę jesteś zły to by Ci nepewno pomogło
Aha i dokonale pamiętam kiedy Ci to powiedziałem. Był to Twój pierwszy, lub jeden z pierwszych dni na serwerze i rozmawialiśmy po grindzie. Był z nami jeszcze Jamektarus i Torel, o ile pamiętam oni też zareagowali podobnie jak ja kiedy powiedziałeś kim chcesz być w SWG. A pamiętasz jaka to była reakcja ? Przypomnę Ci... Po prostu powiedziałem, że to moim zdaniem nie pasuje. nie drwiłem, nie śmiałem się, tylko powiedziałem co myślałem, zresztą podobnie jak Jamek i Torel....
loop napisał(a):
Jasne każdy ma prawo do swojego zdania ale kiedy ktoś na ciebie ewidentnie wrzuca,kpi i drwi z ciebie...to już nie jest wyrażanie własnego zdania!!!!!!!!!!
Powiedzmy, że jeśli bijesz do mnie, to wtedy nie drwiłem z Ciebie umyślnie, jeśli tak to odebrałeś to sry. Teraz drwię z Ciebie z pełna premedytajcą, a jest to spowodowane jedynie tym, że zrobiłeś przysłowiowe widły z igły. Mi tez się nie podoba parę rzeczy u niektórych ludzi w SWG, ale nie wyrzucam swoich żali na forum
loop napisał(a):
Twój ostatni post (gwiazda Dawida) też świadczy o Twojej tolerancji...co antysemitą jesteś?!Ja osobiście nie jestem Żydem...ale pomyśl ja czuła by się osoba o żydowskich korzeniach!!!!
Powiedzmy, że się grubo mylisz ... Rodzice mojej babci zostali rozstrzelani przez niemców za ukrywanie żydów, a jej dwóch braci zginęło za to w Oświęcimiu
Nie mam nic do Żydów chociażby z szacunku dla nich i do tego za co oddali życie
Pozatym nie mam nic do nikogo innej rasy, wiary, narodowości jeśli tylko jest dobrym człowiekiem.... A z tym skojarzeniem chodziło mi o to, ze ikonki frakcji imperialnej nad postaciami w SWG wyglądają wypisz wymaluj jak "gwiazda dawida"....
loop napisał(a):
Na koniec wczuję się w rolę tak jak mi podpowiedziałeś: ODPIERDOL SIĘ ODE MNIE TY ŚMIERDZĄCY REBELU...
Powiedzmy, że do tego momentu nie byłem na ciebie nawet zły, jedynie lekko zdezorioentowany, o co Ci chodzi i po co wogóle założyłeś tego posta
W tej chwili postanowiłem nie zniżać się do Twojego poziomu i po prostu zastosuję się do Twojej prośby. Jakbys kiedyś zmienił zdanie to daj znać