Dobrze Smolik, ale według mnie ludzie badający stosunek innych to już nie trolle. Jesteś uświadomionym trollem, jakąś lepszą mutacją w drodze naturalnej ewolucji. Ale powiedz mi, czy wypowiedzi barcia mają na celu zbadanie stosunku ludzi do internetu? Według ciebie Icrom wesoło i "luźnie" jest tylko w topicu Teksty zabawne. Zgadzam się,(no możę jeszcze niektóre flames'y i posty barcia
), ale czy to forum powstało po to, aby się pośmiać? Jest to (jak to powiedział mój gościu od informatyki) "Wszechnica" Wiedzy o mmorpg. Często zdarzy się post, który rozładuje atmosfere jakimś żartem sytuacyjnym. Wracając jednak do trolli. Kiedyś też nim byłem(patrząc na moje byłe posty LoL
). Jednak zaobserwowałem iż drastyczna zmiana nastąpiła po kupieniu sobie płatnego mmo. Tutaj mój pomysł. Należy zakupić wszystkim trollom mmo. Już napisałem do pana Belki, aby uwzględnił w najbliższym roku fundusze na rzecz trolli. Miejmy nadzieje, iż kiedy zagrają pierwszy miesiąc w jakąś super wciągającą grę (jeżeli moderator i osoba, która założyła ten post się zgodzą, możecie dawać tytuły mmo do RESOCJALIZACJI
), naciągną rodziców na abonament i to ich zmieni. Who Knows?
P.S. Mam nadzieje że nikogo przez ten post nie uraziłem
P.S. 2 Xanth I Asmax, w przeszłości wobec was zachowałem się jak IDIOTA i za to was przepraszam. Przepraszam również ludzi których kiedykolwiek uraziłem
P.S. 3 Czekam na odpowiedź od pana Belki...
P.S. 4 Przeczytalem sobie moje stare posty... Ale mi wstyd... Jakim ja bylem idiotom