Obejrzałem właśnie ostatni numer i …. Boże, co się stało z tym czasopismem? Co z idioci zaczęli pracować w tej redakcji po prostu ŻENADA. Wiem, że „Click” nigdy nie był doskonały, ale też stał zawsze na jakimś Znośnym poziomie, ale teraz?
Przejrzyjmy wspólnie najnowszy numer
Okładka i tu pewna informacja, co rzuca się w oczy „Bard’s Tale …. Tak zabawnej gry RPG jeszcze nie było!” EKHMMM, jeśli doszli oni do takich wniosków na podstawie piosenki w wykonaniu Leszka Solarskiego Pt. „Browar Song” mam powody sądzić, że osoba pisząca ten tekst ma wyjątkowo specyficzny humor i jest w wieku 37 a 55 lat i lubi Hip Hop Normalnie rzygać się chce.
Ale to, co mnie najbardziej dobiło to recenzja „GTA San Andreas” Nawet dziecko z wodogłowiem powie wam, że ich pseudo wersja PC to w rzeczywistości wersja na PS2 pokazuje to, jaki szacunek recenzent ma do gracza kłamiąc mu w żywe oczy, że jakoby ich test jest PC wersja gry, czemu tak uważam wystarczy spojrzeć na ich screeny.
Następna sprawa Recenzje!!! Styl i jakość recenzji jest na poziomie studenciny, co właśnie skończył szkołę. Są one płytkie i wydaje się, że są pisane według jakiegoś schematu.
Teraz przejdźmy do działu „listy” Panowie najwyraźniej bardzo polubili listu gdzie autor „liże im tyłek i merda ogonem” nudne i żenujące nie wspominając, że na dział listy jest mniej niż pół strony.
I gwóźdź programu mega zabawny komiks…..
Rzecz dzieje się w kafejce internetowej gdzie 2 dziewczyny poruszyły temat pewnej osoby.
-„Wiesz Vincent przez cały dzień prawie się nie poruszył! Zastanawiam się, jak on to robi?
-Vincent myśli „RATUNKU! Dostałem Skurczu Ciała!”
HAHAHAHAHA Boże i kto ma się z tego śmiać swoją drogą, co to jest „skurcz ciała”?????
Acha wspomniałem ze z 66 stron czasopisma 15 to reklamy?
PS. Czekam na wasze opinie.
PS2. Takowy numer zakupiłem względu na grę „Shade”, ale po tym, co zobaczyłem już chyba więcej nie kupie tego czasopisma nawet gdyby dawali niewiadomo, jaką grę.