choochoo napisał(a):
fajnie by bylo gdybys jesze podal jakich skilli uzywasz
a... tak już podaje
PvP oczywiście
Ale ciągle go dopracowuje.
Oto moje atrybuty.
Jak widać pakuje głównie w Blood Magic oraz w Hammer Mastery.
Muszę nad tym popracować... bo napewno są lepsze kombinacje
.
A oto moje skille:
Kilka wyjdzie
Ale nerazie gram takimi.
Ressurection Signet - Podstawa. Podczas walki pvp nieraz ratuje team przed totalnym zniszczeniem
. Wskrzesza zmarłych toważyszy.
Hammer Bash - Jeden z moich najlepszych skilli. Jak wiecie walcze młotami... Ten skill wykorzystuje adrenaline która zarabiamy walcząc. Przewraca wroga i dodatkowo zadaje obrażenia (Monki piszczą ze strachu
)
Healing Signet - Ten skill chyba wyrzuce... leczy ale podczas tego leczeniea otrzymuje podwojone obrażenia. Leczy także dużo gorzej od monkowych spelli. To jest taka ostatnia deska ratunku.
Irresitible Blow Główny dmg dealer. Wykorzystuje tylko 5 many i posiada chyba... 2 sec regeneracje. Więc to jest jeden z podstawowych moich skilli. Dobry do nabijania adrenaliny. (i hamer bash i po monku
)
Weaken Armor Dobry spell. Mam go schowanego głównie dla upartych niedających spokoju Warriorów. Osłabia Armor.
Frenzy - Dobry skill
Wymaga tylko 5 many. Gdy go Włącze atakuje 33% szybciej. Ale niestety ponosze podwójne obrażenia :/. Idealny gdy walcze z monkami czy innymi casterami... Kto będzie walił w najsielniejszego warriora?
.
Liphe Siphion Także dobry spell. Przez kilkanascie sekund ,Cel otrzymuje degeneracje hp a ja otrzymuje regeneracje
. (niema to jak nekromancja
).
Rottating Flesh - Ten skill także chyba pójdzie pod nóż... jest drogi (15 many
) A tylko przez ileś tam sekund wysysa życie.
Sorry za błety
No... to mój build PvP... Oczywiście cały czas nad nim pracuje
.