mc
gehennas.. ogolnie mialo byc latwo szybko i przyjemnie.. 2 albo 3 wipe i sie zaczyna nerwowo robic.. kurde .. zawsze za 1. razem go robilismy wtf..
:) ....
po 3 wipe polowa rajdu juz wstala i .. ktos ozywil mnie ... i to byl jego blad:)
poszeedlem ressowac innych niebardzo sie rozgladajac.. jestem w polowie ressa i nagle ekran sie rozjasnia.. hmm ciekawe... juz prawie konczylem podnosic goscia.. ekran sie juz calkiem rozjasnij i juz bylo jasne!!! pullnallem bossa...
polowa gildii zachowala sie jak dorosli ludzie beka ze mnie.. polewka ADAAAASSSSSDDDD JEEEENNNNKIIIIINNNSSSS!!!!:)
a druga połowa WTF.. who did that??? adasd this nick become nightmare... blablablabla... ja bylem w zbyt duzym szoku zeby sie wypowiadac... weic tylko patrzylem co oni tam pisza na czacie;)
/cry
w sumie jakby mnie kopneli to bym sie wcale nie dziwil:) raz cos zle zobaczylem nie zauwazylem nie wiedzialem i hs w srodku rajdu ... UBRS...
bez zadnego wyjasnienia...
nastepnego dnia za to muuuusialem sie gesto tlumaczyc..
bo GM mial 11 PM kick him out.. ale jakos zostalem...
w sumie czekam moze jakies nowe realmy otworza to sie chyba tam wyniose:) i rozpoczne po stronie hordy na BL