1. D2 to nie mmorpg.
2. sensownej nie sęsownej
3. po 60lvl postać jest dalej rozwijana co prawda niektórzy tego nie widzą, ale warrior-a na 59-60 (który dopiero co zakończył rozwijać postać) to ja zabijam w 3 hitach. Warrior który jest na 60lvl od 4 miesięcy zabija mnie w 6 hitach. Więc postać się rozwija?
4. jak WoW to H&S to inne mmorpgi to też H&S tylko nie dla milionów, dla tysięcy
Walka PvE w WoWie jest dużo dużo bardziej skomplikowana niz w innych mmo, walka PvP też, współpraca pomiędzy klasami też, no i bardzo dobrze, ze nie ma klas niezastępionych (warrior - druid, paladyn, priest - druid, shaman, paladyn, rogue - mag, hunter itd. itp.
5. territory control to bzdet i tego w WoWie nigdy nie zrobisz dopóki nie wyrównasz populacji. A populacji nie wyrównasz bo jest niefortunny podział na dobrych i złych i większość dzieciaków wybiera dobrych. Zresztą Nestor w jakie mmorpgi grałeś gdzie było territory control że uważasz że to taki genialny pomysł?
6 WoW ma najlepsze PvP jakie widziałem. POwinni je raczej trochę uprościć niz rozbudowywać (szczególnie pozabierać zabawki). Chyba nie widziałeś jak wygląda PvP w innych mmorpg a zabierasz głos.