Clicka nigdy nie kupowałem... Ale cd-action zeszło na psy
Od czasu recenzji wow'a są dziwni... Po ich recenzji Kupiłem wow'a i pograłem miesiąc
Ale mi się wydawał IMO nudny :/ Kupiłem sobie Guild Wars i bardzo mi się podoba. Ale nie chce wzbudzać kolejnej kłótni WoW vs GW więc wrócę do tematu...
Gdy zacząłem czytać recenzje tej (GW) gry rzygać mi się zachciało. Każdy wie ,że WoW i GW to 2 inne gry i lepiej ich zbytnio porównywać. Mają zupełnie inną mechanikę i styl... Klimat i grafike... Jedna to MMORPG a druga to CORPG... Ale nasi kochani recenzenci chyba tego nie doczytali tylko wzięli na żywioł ażeby obsmarować tą gierkę... No i cóż... Zniechęcili wielu tą recenzją... To była Zwykła fascynacja wow'em NA SIŁE porównywali te gry... Potem na forum przeczytałem (forum cd action afkorz) jak jeden z moderatorów pisał ,że tą recenzją nie należy się przejmować... Wielu tak mówiło. I to prawda. Ile razy mam powtarzać -- To są 2 zupełnie inne gry --
Najwidoczniej wow ma taką moc przyciągania ,że jak się człowiek zapuści w tą bajkową (imo nie dla mnie) grafikę i ten fajowy nawet klimat nie będzie chciał widzieć żadnego innej gry online... To całkiem możliwe ale jak to mówią "O gustach się nie dyskutuje" a więc wrócę naprawdę do tematu... Wtedy pierwszy raz zobaczyłem ,że moje ukochane CD-Action jest... No cóż... zmieniło się
Szkoda mi go... ale wielu widziało ,że schodzi powoli na psy
Komu podobają się jeszcze te "wyzwiska smuglera?" Myśle ,że to czasopismo długo nie pociągnie.. Rok może dwa.. ale nie więcej. Jak było np: Z Gamblerem ? Jedno z najlepiej sprzedawanych pism o grach komputerowych w Polsce a tu Bach ! I niema Gamblera !... Wchodzi wiele konkurencyjnych pism które na siłę wdzierają się na rynek. A cd-action ze strachem ,że czytelnikom znudziło się to samo pismo przesiądą się na inne.. będą chcieli czegoś nowego... czegoś świeżego... I Cd-action wprowadza zmiany... ale IMO idą w złym kierunku :/ Wcześniej nie zwracałem uwagi na te ich słowa "Haha my jesteśmy najlepiej sprzedającym się pismem w Polsce!" powiem szczerze. Byłem totalnie zaślepiony ! gdy widziałem najmniejsze słowo krytyki w stronę mego ukochanego pisma zabijałem i przekonywałem
Ale teraz patrzę na to trochę z innej perspektywy... Mam nadzieje ,że nikt nieznacznie mnie wyzywać... (Wyzywają kilka postów dalej ) Ja nie chcę wzniecać żadnej kłótni a to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Chciałbym ażeby na rynek weszło nowe czasopismo... Z ciekawym designem ,obiektywnym i inteligentnym (z umiejętnościami) zespołem... GameRanking jest całkiem niezły... Ale jednak czekam na jakieś pismo które nie zostanie z czasem zjedzone przez "PIENIĄDZE".
Do pana na dole:
Hm.. .niezwykłe przemyślany ,inteligentny i wnoszący wiele do tematu post.
No poprawiłem trochę błędy ale na pewno jest jeszcze kilka(naście?) happy? J