Mark24 napisał(a):
nie rozumiem co ty masz obstawiać? Walka pod GY strony przeciwnej = przegrana. Flagę widać z odległości kilometra więc może zamiast stać jak dętki przesuńcie się w kierunku gościa z flagą. Takie bullshitowanie o tym że dwa wejścia da się obstawić a 3 się nie da to bzdura bo nie ma potrzeby obstawiania dwóch wejść - wystarczy jedno. A jedno z 3 czy jedno z dwóch - żadna różnica. I tak wiemy z której strony biegnie więc domyślamy się którym wejściem wlezie.
Tak może mamy trochę łatwiej w offence, ale mamy trudniej w defence, bo nasz baza ma 3 dziury przez które może się do środka dostać przeciwnik.
flage gowno widac z daleka
flaga aliance ma niebieska poswiate, jak shaman ja niesie jako wilk prawie go nie widac, innymi slowy, jak nie wiesz ktoredy moze leciec to ciezko go wypatrzyc, a juz na pewno nie da sie go zobaczyc jak sie kitra za jakimis krzaczkami lub innymi przeszkodami (slad slabo widac)
flaga hordy jest czerwona w pizdu i widac ja z drugiego konca mapy
@mroczny: przeczytaj moja poprzednia wypowiedz i sam sobie odpowiedz
albo nie, podpowiem ci bo to moze byc za trudne:
walka pod gy wcale nie jest przegrana (tak jak to sugeruje mark), ale chodzi o to, ze gdyby tego wejscia nie bylo, to by i nie bylo jakis dziwnych walk po gy, bo by zawodnik musial wlazic normalnymi drogami a nie exploitami
dalej:
jesli natomiast bylyby 2 wejscia (tak jak to jest normalnie) to ustawiasz sie ladnie i kolo chocby nie wiem jak kombinowal to musi przejsc "niedaleko" ciebie ;P a i dojscie z gy kolegom chwile zajmie