co do pytan do mnie to ja nie specjalnie mialem wybor
wiesz postrac nazywa sie DRIZZD ( inaczej bylo zajete) jest elfem ma luk 2 x szabelka no i jakos tak wyslo ze kot to czarna pantera
ale jak bym mial wybierac peta nie pod postac to chyba jednak dalej bylby to kot no moze hiena o imieniu ex whife
co do craftingu to ja mam skining / mining i all na AH gonie na 60 lvl mam zamiar skasowac skining i zrobic inzynierie a potem nakopac metalu i albo tailoring albo enchanting ale najpierw kicia za 1k pod tylek
wiec do tematu wracamy na zime
ale co do pytan jak rozwijac huntera to to troche zle pytanie najpierw powiedz jak chesz grac ? solowac ? nastawic sie na pvp ? biegac zawsze z kumplami ? mysle ze raczej postac nalezy robic pod styl gry i upodobania, niema uniwersalnego huntera
a co do kota najlepysz wg mnei do pvp , taki sobie do solowania ( tu chyba misiek wszystko je - wazne przy ustawicznym ozywianiu , przyzwoicie wali i nie umiera co 30 sec /
pozatym kot jest wyjatkowo mierny do party ( ani to tank ani to dmg :/ - mysle ze tu turtle jest najlepsze damg nie ma prawie to to ale stoji latami w srodku mlyna a zabijac to maja magowie
)