Mój plan (plan dla mnie
) jest wybitnie prosty. (
Nie dotyczy weekendów)
Wchodzę do gry nie ważne o której godzinie.
Do godz. 20.00 nie mam lfp. (o ile uda mi się wrócić odpowiednio szybko z pracy)
Nie jestem w exp party do 20.00.
O 20.00 idziemy na mammety lub włączam lfp lub robię inne rzeczy.
(Chyba, że umówiłem się na jakiś dzień na tą godzinę.)
Będę tak robić do 19 sierpnia. (Potem jak się uda będę mieć urlop przez 2 tyg. i nie wiem co jeszcze będę robić, może grać 20 g/d a może pojadę sobie gdzieś).
Czyli z mojego planu wynika, że
jestem gotowy prawie codziennie na mammety o 20.00.
Każdy ma przecież inny plan i może o różnych godzinach robić co chce w grze.
(Zamiast 20.00 może być 21,22,23,0 , to jest do uzgodnienia)
[Edit]
Vejitta napisał(a):
...
Simi, twoj sposob jest poroniony, bo jak sam kiedys powiedziales kazdy wchodzi do gry i w niej siedzi w jakims konkretnym. A nie czeka a nuz cos sie uda zrobic.
Ja od poniedziałku wchodzę do gry konkretnym zamiarem na godz. 20.
Do 20 czekam aż się uda coś zrobić. Mogę czekać nawet do północy, ale po co skoro :
smiechu napisał(a):
Nic z takiego sposobu nie wyjdzie - macie jutro kolo 20-21 czas? Jak nie jutro to czy macie pojutrze czas? Naprawde nie mam ochoty robic miesiac czasu jedna misje.
Wolałbym żeby 5 osób expowało po 20 lub bawiło się inaczej niż 5 osób czekało na 1 osobę z nadzieją, że wszyscy dojdą do mammetów i będą brać udział w walce.
Ja jestem w stanie czekać do 20.00. Potem dla dobra naszej zabawy w ffxi róbmy i umawiajmy się na coś pożytecznego niż ciągłe czekanie na kogoś żeby zrobić misję.
Napiszę jeszcze raz :
(Zamiast 20.00 może być 21,22,23,0 , to jest do uzgodnienia)
[Edit2]
Wyżej napisałem problemy z godzinami.
Problemy z dniami polegają na tym, że nie wszyscy mogą każdego dnia o określonej porze grać z róznych przyczyn, których nie poświęcą na misję.
Ale jakoś umówić się trzeba. Ja jestem (byłem) codziennie w grze.