Neonin napisał(a):
[...]
Bardzo rozbawiło mnie zdanie że jak coś idzie na tak to shamie robi wilczka i ucieka - wiecie jaki jest czas castowania ghost wolfa? 10 sec. Jak rozumiem jak shami zaczyna castować ghost wolfa to spokojnie patrzycie aż dokończy po czym robicie /wave i machacie chusteczką?[...]
To masz chyba jakas inna wersje gry, bo u mnie to sa 3 sec, 1sec z talentami. W 1sec to moge wycastowac frostbolt (rank1), lol.
Neonim napisał(a):
[...]Wiecie ile hp ma totem spowalniający? - 5. Jak ostro na niego spojrzysz to znika. 4 totemy w tunelu to jeden AOE i ich nie ma. A na WSG i 5 shamie nie pomoże jak ally jest dobrze zorganizowane
Jasne, szkoda, ze AoE nie dzialaja na totemy.
I wy kazecie ally uczyc sie gry swomi klasami, lol ?!
Do 50lvl na WSG, bo tylko o tym mowie, shaman >>>>> paladyn w odbieraniu flagi, w jej obronie w grze na srodku. Takie jest moje zdanie, a nazywanie mnie noobem dlatego tylko, ze mam inne zdanie niz grajacy horda dla mnie jest przejawem arogancji i tyle "Shaman mimo ze zamiata, to robi to nie dlatego, ze jest imba, ale dlatego, ze grajacy ta klasa sa zajebistymi skillami. Ally nie, wiec nawet super duper paladyn wam nie pomoze".
Kazdy widac przekonany o swojej racji, szkoda czasu na pisanie :)
Peace