Nestor napisał(a):
Vercin napisał(a):
Roball moderatorem
Widuje go w akcji codzinnie na ircu i sadze ze nadaje sie idealnie do roli moderatora:) Spokojny zawsze opanowany zyczliwie podchodzi do wszystkich i wcale nie jest klotliwy
A ja go widze troche dluzej niz ty, i chlopaczyna pisze faq do roznych rzeczy, sypie linkami, opracowaniami, prowadzi board stormscale-eu i udziela sie jeszcze w kilku innych miejscach.
Nie przyjeli vercinku?
Ano napisal juz kilka faq wklejal rozne cieakwe rzeczy ale to nie na tym chyba polega moderaowanie forum:)?
No i gdzie mnie nie przyjeli? gdzies mieli przyjac bo ja nic o tym nie wiem:O
tomugeen napisal o co mi chodzilo:) Ten chlopaczyna przeciez nawet mial bana na tym forum przez pewien czas i prowadzil kilka wojen gdzie wyzwiska sypaly sie czesto gesto...
Ostatnio podsumowywal posty czyjes obrazkiem z napsiaem retard
No ale skoro potzrebny jest nowy styl moderacji to ok:)
Chcialem ty;ko zazartowac ale sprowokowales mnie do dalszej dyskusji i pewnie dildoelf sie obrazi ale trudno
WhiteFoX napisał(a):
Jak sie zna na fachu to dobrze, bo o to chodzi.
Przestancie ludzie wybrzydzac i robic innym kolo piora... Moze nastepnym razem Wam sie poszczesci i a noz a widelec ktos tak o Was napisze. Bedzie milo ? Nauczcie sie przegrywac...
GZ n GL ( HF :O ) dla nowych modow.
O czym ty piszesz? komu poszczesci? nie skladalem zadnego podania o bycie moderatorem wiec nie przegralem... Co wiecej nie mam nic do roballa, na ircu normlanie gadamy tutaj tez nie mialem z nim zadnych spiec. Fajna z niego dżdżownica ogolnie.