Mozna to tak nazwac, trzeba tez powiedziec ze nie trzeba byc jakims milosnikiem rajdow samochodowych zeby gra sie spodobala - ja naprzyklad nie jestem jakims zagorzalym fanatykiem rajdow a gra podoba mi sie bardzo
Porada dla nowych.
Na poczatku gry mamy 5000 bucks za ta kase nic nie kupimy mamy za to 2 keys za ktore jest mozliwosc kupienia samochodu - najlepiej kupic jakis z seri D o jak najwyzszym nominale - rewelacyjnie bylo by dostac samochod D9 ja akurat mam 2004 Mini Coopers S class D8 Tech II i sprawdza sie jak najbardzizej dobrze
(kosztuje 2 key)
Z poczatku zatrudniamy 5 kierowcow (to tez jest maksimum) 4 z nich wprowadzamy na rajdy (co 1-2 rajdy kierowca sie meczy i potrzebuje odpoczynku wtedy zmieniamy kierowce i jedzie ktos inny) a jednego z kierowcow nie uzywamy wogule tylko noon stop go szkolimy (godzina, a godzina czasu gry to godzina rzeczywista - kosztuje bodajze 25 buck takze nie duze pieniadze)
Trzeba tez pamietac o splacie rachunkow czyli Bills z poczatku nie sa one zbyt duze bo po 40-50 buck ale splacac trzeba
Zachecam do gry w razie pytan prosze pytac