Faltar>nie, nie - nie kasuj topica bo jest przedni, jeden z lepszych jakie pojawily sie na forum ostatnimi czasy...
UnknOwn>heh, przeczytaj lepiej te inne strony, bo jest tam wieeeele interesujacych postow (miedzy innymi ten w qtrym Faltar przeniosl sie na TWOJA strone
). Co do ChAoSu i bezhonoru... skoro wiesz cos o paladynch, Porifan, to prawdopodobnie wiesz tesh co nieco o czarnych rycerzach, ktorzy jako tako odwzorowuja zlo (ale kto to ma wiedziec jak 90% tych "prawdziwych" graczy rpg gra w adeki albo mlotek, a nie zajrza do tekiego systemu jak Krysztaly Czasu - znoof sie powtarzam, ale taka prawda, z drugiej strony profesja paladyna jest dosc powszechna, wystepuje w wielu systemach... czarny rycerz natomiast rzadko pojawia sie na prawdziwej scenie - heh, i nieraz porownywalny jest do... trolla, tak tak, gdzies widzialem taki opis "profesji"
). Jest wojna fakt, ale czy ja mam walczyc z toba moim mlotkiem kowalskim? Jasne, zapraszam do Minoc - bo tam najczesciej mnie znajdziesz, tylko nie wpadaj i nie zabijaj bo ja tam PRACUJE (hehe - ku chwale chaosu, ma sie rozumiec) i zeby powalczyc musialbys poczekac az sie uzbroje (ok 3min). Na koniec pozdwariwam wszystkich walczacych!!!