@ Goatus : pleciesz glupoty opowiadajac o critach z shockow za 1,3k ktore moze sie i zdarzaja jednak z gearem + dmg i to raz na śwęty rok.
Cytuj:
wowa pograłem i większość tego czasu spędziłem na pvp, więc chyba jakąś wiedze jednak posiadam na ten temat.
Sory ja też gram w wow-a ~1/2 roku ale nie uwazam sie na specjaliste w klasach którymi nie grałem (i to dużo) A grałem sporo tylko magiem shamem i rogiem.
Cytuj:
ak jak ten dmg na shockach
Powtarzam, normalny crit z shockow to jest okolo 900dmg.
Cytuj:
Pojedynczo te rzeczy są ok, ale jest ich tak dużo, że robi się ich _za_ dużo.
Bez kazdej z tych rzeczy shammie bylby gimpem.
Cytuj:
95% kontrargumentów, jakie słyszałem to: „alliance to noby” albo „tylko noskile sobie nie radzą z szamanem”
Ale naprawde cos w tym jest. gram duele w Kargath, mam duze problemy z rogami, z magami. Natomniast walka z alliance idzie jak z platka, nie zlicze ile razy mag z alliance pakowal mi pom+pyro w grouding totem. kompletna nieznajomosc skillow szamana polaczona z dziecinnym przerazeniem na jego widok (oczywiscie nie mowie tu o wszystkich ally , ale o sporej grupie) powoduje ze taki delikwent dostaje w pare sekund i pozniej idzie na forum i placze jaki to shammie overpowered.
Zreszta, sami piszecie "nie no ja to shamana ownuje spokojnie w pvp". No to w czym rzecz ? Chcielibyscie go bić za każdym razem ?