@Vorten
nie wiem czemu to bylo do mnie - jak tylko pogratulowalem
@Domin
a ty w jakies jestes gildii? - niech zgadne gdzies po stronie hordy i do zabicia ragnarosa - albo nawet major domo jest wam jescze strasznie daleko...
nie wiem jak to bylo z TEC - ale jak zabili jest filmik - to chyba mozna z niego cos wywnioskowac...
jedyne co jest na 100% pewnie pierwszy kill Ragnarosa na serverze Deathwing byl przez TBB
http://www.theburningblade.com
@Molten core (czyli temat topicu
)
wczoraj pierwszy raz zrobilismy 2 grupy raidowe do MC
grupa druga - ze starych wyjadaczy co codziennie siedza i przez 2-3 dni beda robili podjscie do Ragnarosa
oraz grupa pierwsza - z ludzi co w MC czesto nie goszcza albo sa nawet pierwszy raz
ja ze ostatnio nie mam duzo czasu na gre (zenie sie za 3 tygodnie) trafilem do grupy pierwszej - bylo calkiem smiesznie - na poczatku myslalem ze nic z tego nie wyjdzie - sklad: 3 magow, 4 rogue, 5 warlockow , 3 warriorow, 4 druidow, 4 hunterow, 9 priestow, 4 paladynow - ale powoli powoli sie rozkrecalismy - pierwszy wipe na impach - drupi wipe na Lucifronie - trzeci na Magmadarze a czwarty na molten Giantach przy Gehennasie
- zabilismy jescze go i kazdy juz byl zmeczony
w tym samym czasie grupa druga zabila jeszcze Garra,Baron Geddona i Shazzrah
ogolnie po tym wypadzie znowu zaczelo mi sie chciec grac w wow-a - bo leciec na lep na szyje po tym MC zabijac wszystko jak leci - jak maszny - to juz troche mi sie nudzilo - a tutaj czesciowo improwizacja (czesc priestow w shadow formie robila za DD) ogolnie fajna zabawa
EDIT: poprawilem link bo nie dzialal