Na impy to wpierw MT wbiega potem magowie jak raz pierwszy wbieglem to zdarzylem tylko puscic jedno AE i pw:s i 5k hp poszlo w 2sec.....
@Redlum Vorten
Tbb przecie to jest oficjalne i tego nie ukrywaja pogratulowalo TeC pierwszego killa raga, tego co oni zabili to killem nazwac nie mozna....nie chce sie z nikim klucic wiem ze Tbb jest w stanie zabic prawdziwego raga tylko stwierdzilem fakty, do TBB i TeC nic nie mam, jedynie Sunstorm lamer na maxa jak zobaczylem jego akcje pod wsg wejscie hordy i jego walke z Marta to stwierdzilem ze lamerow nie chce znac i tylko /spit sie mu nalezy
TeC naprawde lubie zawsze mozna sie z wami dogadac i fajnie pograc/poduelowac.
Acha w Mist jestem, MC robimy juz jakis czas i do raga podejscie bedzie w next week jak wszystko dobrze pojdzie (ludzie zbieraja res gear)
P.S
http://files.filefront.com/mist_encount ... einfo.html
Ktos nagral od nas jak sie bilismy z TeC pod wejsciem do MC
@Emesio
Mam okolo ~400 dmg w MC do frosta oraz 3/3 w Piercing Ice, liczac greater arcane elixir dajacy +36 dmg
Z epikow tylko narazie Arcanist Mantle, Elemental mage Staff z spell power enchantem oraz 2x Freezing Band, reszta staffu to same Bluesy z wymaxowanym +dmg do frost (albo ogolnie, wyjatek to green buty z +12 int i +19 do frost ) jakie mozna dostac, w pvp nie uzywam bo mam tylko 2.6k hp z tym wszystkim bez buffow
Ale do MC jak znalazl i tez nie na wszystkie walki jak mowilem wczesniej. Oczywiscie wszystko z enchantami int/stamina bez libramow, mam 2x +100hp gotowe w banku czekajace na netherwind crown i arcanist leggings....dropy magow u nas sa tragiczne, kazdy mag sypie qrwami po kazdym killu bossa jak ciagle dropuje stuff dla wara preista druida shamana, ostatnio jak droplo cos dla shamana to dostal koles co pierwszy raz w MC byl i mial minimum dkp...bo kazdy inny shaman juz mial, kurwica mnie wtedy strzelila....a jak dropnie odswietnie cos dla maga to trzeba wybulic FULL DKP aby to dostac......Hunterzy to juz cali w epikach, jeden koles prawie full secik, epik gun w lapie a raiduje mniej odemnie......
Edit: Editowalem aby dodac cosik