Coś ci powiem:
"ET jest łatwe ażeby grać ,trudne ażeby wygrać."
Jeżeli myślisz ,że gra polega tylko na strzelaniu to się grubo mylisz. Ja np: Zawszę gram engiem. I na oasie zamiast lecieć na łeb na siłe ,spokojnie stawiam sobie miny
. Własnie WIELE klas do wyboru. Wiele broni.
Zdobywanie XP. Oraz grywalność przyciągneły mnie do tego tytułu.
Cytuj:
Ehh ciezko sie z takim valedem dogadac. Nie chodzi mi o to czy ja jestem lepszy czy ty, tylko o sama rozgrywke.
Tak.. źle cię zrozumiałem sory
. Ale słyne z tego ,że jestem głupi buc. Który nic niewie.
Cytuj:
Chodzi mi np. o sama trudnosc w strzelaniu. Trzeba strzelac seriami czy nawet po jednym naboju zeby cos trafic, nie wspominajac o strzelaniu sniperka.
Słuchaj. Ale niemożna porównywać realizmu rozgrywki do grywalności. Tak to podnosi grywalność. Ale niemożesz mówić ,że AA jest lepsze bo bardziej realistyczne.
Cytuj:
AA przeszedłem wszystkie treningi, pograłem, i znudziłem się.
ET swojego czasu było świetne (Wiem bo startowałem od samego początku istnienia gry i byłem w jednym z lepszych klanów w polsce). Grałem w to znaaacznie dłużej, ale i tak się znudziłem.
Teraz gram rekreacyjnie w SWAT4 (po sieci), niema to jak dostać w oczy gazem pieprzowym i zostać aresztowanym
Dana dobrze mówisz
Żadna gra niejest wieczna. Ja wcale niebronie na siłe et. To wy próbujecie na siłe wypchnąć ,że et jest gorszy od AA.
Cytuj:
tja, jak cs trzeba miec malpi refleks albo duuz..e szczescie. a w AA wygrywa sie przez team work i dobra taktyke.
Może grałeś w et... Ale niezadługo. Widać ,że wypowiedz była mętna i wyssana z palca. Team Work i taktyka to w ET podstawa. Bez niej. Zostaniesz rozniesiony w pył w kilka sekund. Naprawdę. Pograj najpierw w obie produkcje (ale tak naprawdę pograj) i dopiego się wypowiadaj. Pewnie powiesz. "grałem w obie produkcje a ty noob jesteś buahahha". Mój drogi. Grałeś za mało jeżeli Mówisz tak o cs'ie oraz Et.
Cytuj:
Gra jest naprawde dobra, ale jak lubisz, w stylu quake'a wbić sie w 5 typa i prubowac to przezyc to zrezygnuj. Gra jest naprawde realistyczna, do tego świetne lokacje(genialna mapa z obrona mostu). Ale co idzie za realistycznym podejsciem tworcow do gry, jest tez trudniejsza sporo od np. ET czy innych fpsow onlineowych. Polecam ta giere jak najbardziej.
PS. system szkolenia jest tak niesamowity ze nie mogłem sie nadziwic. Zeby np. zostac medykiem musisz napisac 3 testy (jest pytanie i 3 mozliwe odpowiedzi, w kazdym tescie okolo 15-20 pytan). Przed kazdym testem jest ok 10-15 minutowy wyklad na temat np. jak bandazowac rane, czy jak uzlozyc rannego na ziemi.
Tak... rzeczywiście źle cię zrozumiałem
. Tak gra jest bardziej skomplikowana od ET oraz Cs'a oraz UT.... Ale mi po prostu nieprzypadła do gustu. A ta mapa z obroną mostu moim zdaniem jedna z najlepszych
. Choć czasami szłem po tym moście 10 minut
Powoludku,.. spokojnie.. i trach
.
Cytuj:
Gdyby nie byla darmowa raczej przeszla bybez echa. Na rynku byly lepsze produkcje tego typu np. MOHAA, B 1942 czy AA wlasnie. A w UT2004 pewnie tez mozna stosowac taktyke w trybach druzynowych.
Bueheheh. Mohaa lepsze od ET bueheheheh. Powiem ci mój drogi. W mohaa fajnie sie grało na necie ale do pięt niedorasta et
. I niemów ,że AA jest lepsze od ET bo pieprzysz głupoty. Gry są inne. Zupełnie inaczej się w nie gra. Zachowujemy się jak wow vs GW
Ale to racja. A Jestem OGROMNYM fanem online fps'ow. I nieprzegapie żadniej premiery
. A mmo to taki odstreszywacz dla mnie (serio
). Moim skromnym zdaniem: ET jest lepsze od wymienionych wyżej produkcji (oprócz AA bo jest inne i UT2004 bo... no cóż... UT jest trochę inne też nawet bardziej przypadło mi do gustu
). Ale twe myślenie jest błędne ET jest jedną z najlepszych gier fpp dostępnych w necie/na rynku.