Bodziu napisał(a):
Powiem tak, niedlugo kazdy bedzie sponsorowal i jesli tak bedzie nadal, to ja podziekuje takim eventom, skoro juz bede mial wszystkie AFy to po chusteczke mam na taki event sponsorowany chodzic ???
Jak ludzie maja takie podejscie: po co mam chodzic jesli nic tam dla mnie niema, sa wypraszani z LSa.
Sam nikt AF2 nie zdobedize i moze przydaloby sie okazac troche wdziecznosci ludziom ktorzy wam w tym pomogli
Af2 to nie wszystko, jest jeszcze relic ale mowilem juz: nie ma szans bez ogromnych nakladow kasy i poswiecenia calego lsa zrobic ostatecznego relika. Ktos kto zapierdzila by zarobic kase i wydac ja na monety ma autentyczne szanse zrobci ten upgrade, ci co tylko licza na monety za friko lub raz w miesiacu moze wychaczyc jakas 100 za punkty nigdy tego nie zrobi.
Z DP mam 200 albo 300 monet, pozostaly 1000 zdobylem sam, a nadal jestem cale lata swietlne przed upgradem do uzytecznej formy. Nie badzcie dziecmi, policzcie, jakie sa racjonalne szanse....
Sponsoring to wg mnie najskuteczniejszy sposob by monety trafily we wlasciwe rece i byly kiedys wykorzystane
Jak tak wam sie sponsoring nie podoba, macie jakas alternatywe ? Czy chcecie by monety sie po calym lsie walaly bez celu, a moze za punkty ? wtedy bedzie lamet ze ludzie placa za uczestnictwo a monety dostaja tylko ci co punkty mieli... no czekam, wymyslcie taki system by byla szansa ze choc 1 relik bedzie zupgradowany do 4tej formy (juz nie wpominam o 5tej) zanim polowa z nas odejdzie z gry (rok ?)