swordsman napisał(a):
a tobie znowu o co chodzi ? zaraz kolejny wyskoczy ze mysle tylko o sobie i innych mam w dupie i nie pomagam, zajebiscie
i w ktorym kuzwa miejsu napisalem ze bym nie poszedl ? odpie sie odemnie
nie wiedzialem tez ze tak czesto prosze o pomoc ze i jest to takie uciazliwe, nie bede
Sai :
Ja nie wim po co takie brzydkie slowa
A w ktorym napisales ze byś poszedł ?
Zreszta nie bede ci dogadywal bo nie mam o co
Jesteś spoko gośc tylko bardzo niecierpliwy, i skupiony bardzo na sobie
A i niby dlaczego mam miec mniejsze prawa do lotowanai ringa niz twoj blm lv 5X ? , moge sie zgodzić że Gok albo Ancover maja identyczne prawa do lotowania ze wzgledu na lvl, profesje itd
, ale takiemu na przykład Galenowi na plaster ten ring teraz, tak samo job na lv 61 niby z jakiej racji ma miec ring skoro inni o wiekszym stazu go nie maja ? ?
Ale zaraz sie to przerodzi w dyskusje kto ma prawo i dlaczego a dlaczego ja mam mniejsze prawo bo mam nizszy lvl a pomagam w zabiciu potforka a nie o to chodzi.
Tak czy inaczej bez kompletu lv 70+ z CC plus moze ktos z zewnatrz nie ma co isc nawet. Tak wiec dzieki Huck ale nie ma sesnu żebys biegł do drzewa bo to i tak nic nie da
Xav ktos musi tankować pajka / pajaki, wiec nie wal fochy, dla ciebie zawsze cos sie znajdzie do roboty
Z tego Huck napisał należy wnioskować że jej AoE bazuje na TP, wiec im mniej melsow i wiecej ninja / monkow / blmów / bardów tym lepiej