no a dla mnie ten z WS i BS to jakis koszmar od 2 tygodnie do nich podchodze jak do jeza
o ile ungoro 1 proba, silithius za 2 podejsciem
to do tego z BS podchodzilem z 6 razy ( ostatnio na 17% pomogl mi pewien warek ) do tego w ws z 8 razy
ogolnie z moich spostrzerzen
ungoro
osobiscie dla mnie najlatwiejszy demon,
potrzebne buffy/butle - warto zapodac staminke, motw, z butli - jakies poty hp,marchewki,kulki, przydatna jest bron mele z enchantem demonsly
taktyka - na starcie lapiemy w pulapke peta i podbiegamy do demonicy okladajac ja mele, pratycznie cala filozowie to odpowiednie lykanie potow zeby czasem nie zabraklo nam cooldowna jak podbiegnie pet to go ignorujemy, on nas oklada w sumie nie demon
po zabiciu demona DF, pet odchodzi my wstajemy lootujemy cialo
przed rozpoczeciem walki warto wybrac miejsce, w ktorym nie ma zbyt wielu mobow by ich nie zagrowac podczas walki
silithius
2 ktorego zabilem
jek sie gra po stronie alliance to kluczowy jest kumpel dworf priest
daje ci fear wanda i shadwo res, ty wypijasz Gr sahdow prot potion i demon jest juz praktycznie pozamiatany
jego slaba strona jest WC praktycznie kazdy powoduje ze demon staje w miejscu, problemem sa male robaczki ktore wywala z siebie w duzych ilosciach, sa wole i spokojnie mozesz im uciec tylko jak jest ich okolo 15 - 20 to zaczyna sie problem i wtedy trzeba odpowiednio uzyc valley,
uciekajac robaczkom trzeba nakladac wc na demona i walic w niego czym popadnie ogolnie zuzylem na niego 3 kulki z felwood
BS
probowalem go zabic okolo 6 razy roznymi sposobami i chyba juz wiem jak najskuteczniej go pozbawic zywota,
kluczowa w tym starciu jest mana - bo poprostu okladasz go caly czas
konieczne buffy to Ai od maga i dobry bylby spiryt od priesta, na pewno nie obejdzie sie bez major mana potow min 2
demon lubi wejsc we frenazy i wtedy potrafi sprzedac hita za 2500 standardowo wali po 1200 -1400, ale jest sposob by udezal za 1
jak dochodzi do starcia w mele potraktoj demona scorpidem spada mu dmg o 350%
bol polega na tym, ze trzeba to dobrze rozegrac, bo zdarzalo mi sie jak uzywalem scorpid bieglem do mele by zalozyc wc na demonie a on w tym momencie wchodzil we frenzy
i dostawalem 2 hity po 1200
ogolnie metoda jest taka ze staramy sie uzywac autoshota jak da rade podbiegamy wc run cs w miedzyczasie strzelamy ile sie da znow zwarcie wc i tak wkolko
i jedna uwaga kilka razy zdazylo mi sie ze demona wszedl w evade
i bolem jest duza ilosc turystow polujacych na thorium, ktorzy juz niejednokrotnie probowali mi pomagac co konczy sie zniknieciem demona
WS
dla mnie najtrudniejszy ( chyba mam do bani kite )
wlasciwie nie potrzeba zadnych buffow przyda sie na pewno kazdy dostepny ale demon jest spokojnie do zrobienia bez buffow
na czym polega kruczek - ten demona dostaje 350% obrazen od serpenta
z naszej strony musimy tylko zachowac min odleglosc 30y od demona w innym przypadku dostajemy cursa/cholerawieco z dota 600 hp down co 1s i praktycznie jest po walce
caly czas hunter musi byc na cheetah ( mnie i tak dogania nie wiem jak on to robi ) i najwazniejsza sprawa trzeba wyczyscic z mobow pewna czesc terenu zeby czasem jakis cie nie zaczepil jak biegniesz na aspekcie
co mi sie zdazalo kilka razy
mam juz wyczajone miejsce gdzie biec ale jak narazie udalo mi sie zjechac tego demona do 37%
to bydle ma skolonnosci do popadania w evade w jednym kluczowym miejscu gdzie juz z terenu z mobami wchodzisz na droge
walka sprowadza sie do wlaczenia aspektu przywalenia z cs run serpent run cs run serpent
po 12 -14 serpentach demon powinien pasc
ja nie potrzafie dotrwac do tylu serpentow, ale juz 3 -4 hunterow to zrobilo wiec metoda jest pewna