Comodo to proste - mam zwykłego Shade Seta i jak szedłem na Promy czy ENMa to ludzie z LSa mówili "ooo Shade Set. Fajnie". Chcę mieć Shade +1... dla sławy. Wydaje mi się, że to jest pierwszy Set, który naprawdę przyciąga uwagę. Kupiłem już dwa Tranquility Ringi +1 (te z DEF:1 i DEX+2). A tak poza tym to chcę go mieć na ENMy czy inne pierdoły. Może ktos kiedys bedzie potrzebował Tanka na Promy. Będe sie nadawał do tego znakomicie. Także robie to dla siebie ale i dla LSa.
Stok - dzięki za pomoc
Zjawcia - przeglądałem AH i jedna skorupa kosztuje 25k. I było ich nawet sporo (16 jak pamietam).
Loth - Przy kazdym AH jest gościu, z którym jak zagadasz to otwiera sie okno podobne do tego co się Tradeuje. Kursor automatycznie jest ustawiony na dolną ramkę. Wystarczy wstukać nick odbiorcy (w moim wypadku Krzysiek). Kierunkami lub myszka klikamy na dolne OK. Akcja przenosi sie do 8 górnych slotów. I tam tak samo jak podczas Trade wkładasz itemy, które chcesz wysłać. Klikasz na górne OK, czekasz aż wszystkie sloty z itemami poczernieją i potem na Exit (obok dolnego OK), Wuala. Wysłane do mojego Moogla.